Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
13:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » Архив материалов

 Ще одним масовим місцем більш комфортного відпочинку невдовзі стане парк по вул.Братській (біля басейну). Минулого року були закладені клумби під ландшафт місцевості, а сьогодні КП «Благоустрій» облаштовує тротуарною плиткою паркові доріжки. Як мені сказали самі робітники, що «робимо ми це для олександрійців, щоб їм якомога більше було місця для культурного відпочинку».

Цього року планується також капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Братській, що вже розпочато від перехрестя Софіївської (Луначарського) в напрямку Козачої (колишня Червоного козацтва), що оновить одну із центральних вулиць Олександрії.

... Читать дальше »

Просмотров: 962 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2017 | Комментарии (0)

Очевидно, що грандам українського футболу на прикладі «Динамо» кожним разом у поєдинках з «Олександрією» все важче даються очки. І матч 23-го туру тому підтвердження. Одна з перших атак городян увінчалась голом у ворота Рудька. Пономар отримав пас від Грицука, сам не став бити, а віддав пас на Огірю, який з 22-х метрів забиває м`яч у ворота киян. І в подальшому олександрійці мали перевагу в грі. Могли відзначитись і другим голом, якби Віда не зупинив шкіряного на лінії воріт.

Другий тайм – 59 хвилина стала переломною у грі. Ребров вивів на поле Бєсєдіна – джокера, який простріл Ярмоленка чітко переправив у ворота Новака – 1:1. На 67-й хв. відзначився Гармаш після того, як Новак помилково відбив м`яч прямо в ноги супернику - 1:2. Третій м`яч у ворота нашого голкіпера провів Ярмоленко, коли Бондаренко «накрутив» з м`ячем до того ... Читать дальше »

Просмотров: 1078 | Добавил: wernega | Дата: 02.04.2017 | Комментарии (0)

1квітня в Черкасах  першолігівський петрівський "Інгулець" здобув першу весняну перемогу в протистоянні з одним із претендентів на підвищення в класі - черкаським "Дніпром" з рахунком - 2:0.

Не було шансів ні в досвідченого Ковпака, ні в Ямполя (грав за "Олександрію", - авт.) здобути перемогу своїй команді. А от "Інгулець" проявив характер і зумів довести, що команда здатна перемагати будь кого. Господарі виглядали не тією командою. яка ставить високу мету. Один момент за весь матч - це  нічого. А гості діяли активно, комбінаційно, амбітно. І Мішуренко, і  Елла могли забивати, якби поле стадіону було кращим. І все ж  Мішуренко на 17-й хв. відкрив рахунок, а Прошенко,  який вийшов на заміну вже в доданий час подвоїв рахунок.  "Дніпро" залишився на 8-й сходинці.

Наші земляки  відчули см ... Читать дальше »

Просмотров: 868 | Добавил: wernega | Дата: 02.04.2017 | Комментарии (0)

2 квітня о 14 годині на КСК «Ніка»  відбудеться матч  23 – го туру другого етапу чемпіонату України з футболу ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ серед першої шістки лідерів. Поєдинок надто принциповий і надто важливий для подальших матчів для нашої команди. Адже до «Олександрії»  прибуде один із претендентів на здобуття срібних нагород чемпіонату – київське  «Динамо», яке на противагу нашій команді перебуває в оптимальній футбольній нормі.  В «Олександрії»  цілий ряд проблем з виконавцями. Травмовані: Запорожан, Чеботаєв, Путраш, Шендрік, Чорній, Козак.  Дискваліфіковані – Сімінін, Басов. І до всього того ж Цуріков не зможе грати проти «своєї» команди  (оренда). Здається, що С.Ребров та Г.Суркіс побоюються, що Цуріков може зневілювати гру Ярмоленка. Ось вам такі розклади. Правда, встигли дозаяви ... Читать дальше »

Просмотров: 832 | Добавил: wernega | Дата: 01.04.2017 | Комментарии (0)

Юрій Біланюк – модератор, представник болгарської агенції «Інтеробмін», що дає можливість українцям в літній період, і не тільки, офіційно мати роботу, пройти міжнародне стажування студентської і не лише молоді на болгарських провідних курортах («Албена», «Золоті піски», «Сонячний берег»).

-Юрію Фадеєвичу, розкажіть, будь ласка, більш детально про можливість українців як офіційно заробити кошти в Болгарії? Адже вона одна з найбідніших держав Євросоюзу. На які заробітки можна розраховувати?

- Під егідою та фінансуванням Євросоюзу діє міжнародний центр стажування не лише студентів, а й для вікових категорій людей, хто має бажання заробити та відпочити на чорноморських болгарських курортах, працюючи в 4-5 -ти зіркових готелях: барменами, офіціантами, адміністраторами, кухарями ... Читать дальше »

Просмотров: 1246 | Добавил: wernega | Дата: 01.04.2017 | Комментарии (0)

 26 березня у спортивних залах Олександрійського колегіуму відбулась обласна спартакіада з волейболу серед юнаків та дівчат 2002-2003 р.н. під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?” У змаганнях взяли участь близько 190 спортсменів Кіровоградської області, які представляли Олександрійський, Олександрівський , Знам`янський, Кіровоградський, Устинівський, Онуфріївський, Новоархангельський, Новгородківський та Вільшанський райони.

Команду Олександрійського району представляла ДЮСШ «Колос»: відділеннями з с. Олександрівка (тренер юнаків Володимир Душенко, тренера дівчат з с. Головківка Петро Ковальчук та Сергій Зайченко з селища Нова Прага). У результаті цікавих і захоплюючих баталій на волейбольних майданчиках найкращий рівень підготовки серед юнаків продемонстрували волейболісти з Онуфріївського району, другими стали спортсмени з Новоархангельського рай ... Читать дальше »

Просмотров: 819 | Добавил: wernega | Дата: 31.03.2017 | Комментарии (0)

 Осінні роботи по очищенню русла Березівки вселили надію мешканців на те, що таки річка буде мати не лише зовнішній вигляд, а й практичне своє спрямування – буде з чистою водою і риболовлею, яку хочуть бачити мешканці Олександрії. Покоління 70-х років минулого століття добре пам`ятають, коли з містка можна було стрибнути у воду не боячись дістатися дна... та й коропи водилися неабиякі...

Основні роботи, завдячуючи виділенню коштів з обласного екологічного фонду, у чому сприяв губернатор Кіровоградщини С.Кузьменко, були освоєні  місцевим "Олександрійським міжрайонним управлінням водного господарства». Але на думку людей, не все, що було заплановано зроблено.

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев, який безпосере ... Читать дальше »

Просмотров: 993 | Добавил: wernega | Дата: 31.03.2017 | Комментарии (0)

Вартість проїзду на який згодні працювати перевізники, а це становить 5 грн. за один проїзд у маршрутному автобусі найвища вартість не лише в області, а й здається, в Україні.

Перший заступник міського голови Л.Давиденко з цього приводу сказала, що треба щоб перевізники більше контролювали своїх кондукторів (якщо вони самі не зацікавлені в тому, щоб повністю не показувати виручку). Це один крок, а інший – треба ретельно перевірити сплату податків перевізниками. Контроль повинен бути суворий. А стосовно неприбуткових маршрутів, то перевізник у праві відмовитися від нього. Прийдуть інші люди. Адже кожен перевізник чекає прибутку від своєї роботи. 

- Ми добре розуміємо, що і зарплатня піднялася, але ніхто 3200 грн. не виплачує і запчастини дорожчають.Кропивницький вже ... Читать дальше »

Просмотров: 1116 | Добавил: wernega | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

Після перенесеного матчу 17-го туру "Олімпік" - "Карпати", що завершився 26 березня нульовою нічиєю, визначилися місця в таблиці першої "шістки", а з ними і календар другого етапу української Прем'єр-ліги (УПЛ).

Так, перший матч, що відбудеться 1- го квітня (базовий день), ФК «Олександрія» проведе вдома приймаючи київське «Динамо». Нагадаємо читачам, що останній матч завершився бойовою нічиєю – 1:1, що стало для «Олександрії» історичною подією. 8 квітня аграрії будуть мірятися силами з луганською «Зорею», яка вперто намагається потіснити з другого місця «Динамо». «Олександрія» розпочинає новий етап боротьби за повернення свого місця в турнірній таблиці ( е як мінімум четвертого), після того як «Олімпік» потіснив нас з різницею в одн ... Читать дальше »

Просмотров: 1100 | Добавил: wernega | Дата: 27.03.2017 | Комментарии (0)

 25 березня в манежі  ФК «Олександрія» відбувся благодійний турнір з міні-футболу під назвою «Друзі дитячого будинку  «Перлинка». Ініціаторами благодійного спортивного заходу виступив благодійний центр  «Ковчег», Олександрійська районна державна  адміністрація, ФК «Олександрія»  та Кіровоградський  «Союз юристів України».
Надати матеріальну допомогу 50-ти вихованцям (сиротам при живих батьках, - авт.) дали згоду 8 команд: ФК «Олександрія», ФК «Кристал», ФК «Березівка», «Альянс», «Агросвіт», «Шляховик»,  «Єлисаветградські орли»  та «Ковчег». Кожен з учасників змагань  вніс суму 2000 грн. А ФК «Олександрія» ще й  вручив від свого імені  сертифікат на при ... Читать дальше »

Просмотров: 1283 | Добавил: wernega | Дата: 25.03.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 143 144 »