Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
10:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 1 » "Олександрію" очікує складний матч
15:08
"Олександрію" очікує складний матч

2 квітня о 14 годині на КСК «Ніка»  відбудеться матч  23 – го туру другого етапу чемпіонату України з футболу ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ серед першої шістки лідерів. Поєдинок надто принциповий і надто важливий для подальших матчів для нашої команди. Адже до «Олександрії»  прибуде один із претендентів на здобуття срібних нагород чемпіонату – київське  «Динамо», яке на противагу нашій команді перебуває в оптимальній футбольній нормі.  В «Олександрії»  цілий ряд проблем з виконавцями. Травмовані: Запорожан, Чеботаєв, Путраш, Шендрік, Чорній, Козак.  Дискваліфіковані – Сімінін, Басов. І до всього того ж Цуріков не зможе грати проти «своєї» команди  (оренда). Здається, що С.Ребров та Г.Суркіс побоюються, що Цуріков може зневілювати гру Ярмоленка. Ось вам такі розклади. Правда, встигли дозаявити Мягкова.  Будуть грати ті, хто мало грав. Можливо  у стартовому складі на поле вийдуть:  Прийомов, Бондаренко, Старенький, Чантурашвілі.       

І все ж більшість уболівальників  не сумнівається в тому, що  «Динамо» буде не легко з «Олександрією» провести цей  поєдинок. Набутий досвід показує, що «Олександрія» для  киян надзвичайно неочікуваний, складний і незрозумілий суперник.

Побажаємо «Олександрії» вдалої гри. А відбудеться вона  при умові масової підтримки  уболівальників, які повинні прийти і підтримати «Олександрію», а не прийти подивитися  на "Динамо".

І.Мельник

ФОТОРЯД від 23 жовтня 2016 року "Олександрія" "Динамо" - 1:1     

Просмотров: 832 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]