Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
13:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 25 » Благодійний турнір заради дітей
23:12
Благодійний турнір заради дітей

 25 березня в манежі  ФК «Олександрія» відбувся благодійний турнір з міні-футболу під назвою «Друзі дитячого будинку  «Перлинка». Ініціаторами благодійного спортивного заходу виступив благодійний центр  «Ковчег», Олександрійська районна державна  адміністрація, ФК «Олександрія»  та Кіровоградський  «Союз юристів України».
Надати матеріальну допомогу 50-ти вихованцям (сиротам при живих батьках, - авт.) дали згоду 8 команд: ФК «Олександрія», ФК «Кристал», ФК «Березівка», «Альянс», «Агросвіт», «Шляховик»,  «Єлисаветградські орли»  та «Ковчег». Кожен з учасників змагань  вніс суму 2000 грн. А ФК «Олександрія» ще й  вручив від свого імені  сертифікат на придбання сучасної пральної машини, що конче необхідна вихованцям «Перлинки».
  Перший удар по м`ячу  було надано  вихованцю «Перлинки»  Олегу Красноштану ( мешканець с.Косівка, - авт.), який вже півроку разом з меншим братиком і сестричкою виховуються в дитячому будинку. Протягом дня точилася справжня футбольна  гра з інтригою, амбіційністю та завзяттям, з майстерністю та досконалістю з міні- футболу. До фіналу вийшли дві найсильніші команди  «Ковчег» та «Шляховик», яким  вдалося здолати опір інших команд. У напруженому фіналі зіграли внічию – 1:1. І лише пенальті визначило володара перехідного Кубку  «Друзі дитячого будинку «Перлинка». Більш прицільними виявилися  «ковчегівці» - 3:2.  Третє місце дісталося футболістам  «Кристалу».
Треба було бачити і відчути, коли на нагородження прибули всі  вихованці «Перлинки» ( від 2 до 18 років, - авт.), з якою вони радістю вітали переможців, вручаючи їм нагороди (медалі). Очі дітей світилися радістю і щастям, що вони потрібні дорослим, небайдужим людям в особі вихователів  «Перлинки» і всіх  учасників змагань. А дарунок дітки отримали солодощі, фрукти та солодкі напої.  Виступаючи перед учасниками змагань  Андрій Кривулько (директор благодійного центру «Ковчег» та співзасновник «Перлинки», відмітив:
- Ми вже вдруге проводимо подібний  турнір «Друзі дитячого будинку «Перлинка». Справді, ми вдячні всім, хто сьогодні  відгукнувся допомогти вихованцям у поліпшенні їх проживання в будинку. Ми вдячні голові РДА Б.А.Курупу, який підтримує наші починання, ФК «Олександрія»  - за  можливість на їх базі проводити змагання.  «Союзу юристів України», і всім командам, які внесли кошти  на поліпшення умов перебування дітей в дитячому будинку.
 Голова «Союзу юристів України»  Г.Дрок, який постійно підтримує «Перлинку» багато років, підкреслив:
- Це радість, коли наші діти зростають радісними і щасливими, коли вони відчувають нашу всебічну підтримку. Сьогоднішній турнір – це ще один крок на шляху уваги до потреб вихованців. Бог дарує життя, а люди повинні його берегти, особливо  це стосується обездолених дітей. Їм потрібна особлива увага і піклування.
 Директор дитячого будинку «Перлинка» О.Лобанов, отримуючи зібрані кошти та сертифікат, щиросердно  подякував усім учасники змагань за небайдужість і милосердя до дітей, за  увагу і тепло, за матеріальну підтримку. На зібрані кошти буде придбано  новий холодильник і  дарунок від ФК «Олександрія» - пральна машина зміцнять  матеріальну базу будинку.
 Усі команди  отримали пам`ятні кубки, від ФК «Олександрія» - сувенірну продукцію, а директор магазину  «Космо» Л.Федоренко  вручила кожному гравцю «Ковчегу» сертифікат на придбання чоловічого одягу. Кращим воротарем турніру визнано Євгена Білоконя ( «Кристал»). Кращий бомбардир – Д.Прокофьєв («Ковчег») та  кращим гравцем  визнано А.Вдовиченкова.
 Такі благодійні турніри потрібні, бо вони несуть в собі людяність, добро, співчуття до долі тих, хто цього найбільше потребує в наш час.

ФОТОРЯД


 

І.Мельник

Просмотров: 1281 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]