Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
07:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 1 » Болгарія дає можливість заробити
09:18
Болгарія дає можливість заробити

Юрій Біланюк – модератор, представник болгарської агенції «Інтеробмін», що дає можливість українцям в літній період, і не тільки, офіційно мати роботу, пройти міжнародне стажування студентської і не лише молоді на болгарських провідних курортах («Албена», «Золоті піски», «Сонячний берег»).

-Юрію Фадеєвичу, розкажіть, будь ласка, більш детально про можливість українців як офіційно заробити кошти в Болгарії? Адже вона одна з найбідніших держав Євросоюзу. На які заробітки можна розраховувати?

- Під егідою та фінансуванням Євросоюзу діє міжнародний центр стажування не лише студентів, а й для вікових категорій людей, хто має бажання заробити та відпочити на чорноморських болгарських курортах, працюючи в 4-5 -ти зіркових готелях: барменами, офіціантами, адміністраторами, кухарями, кондитерами, аніматорами, покоївками, різноробочими з 8-ми годинним робочим днем та одним вихідним. Термін контракту: 3 місяці ( з 1-го червня по 31 серпня). Болгарська сторона гарантує щомісячний заробіток в 250 євро + бонуси, а якщо людина бажає більше заробити – для цього існує додаткова робота (наприклад, півтори ставки). Проживання в готелі, 3-х разове харчування (шведський стіл). Проїзд в Болгарію і повернення в Україну - оплачує роботодавець. Для того, щоб поїхати на роботу треба мати при собі: паспорт, медичну картку, страховку і візу.

-Хто гарантує фінансове забезпечення, умови, що були озвучені?

- З цією метою 30 березня болгарська делегація в складі засновника проекту «Інтеробмін» Іліна Дімітрова та президента міжнародного інституту культурного туризму Красіна Русєва відвідали Кіровоградщину, щоб донести до широкого загалу свої пропозиції, які гарантує уряд Болгарії. Заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко провів робочу нараду, на якій були присутні керівники всіх рівнів навчальних закладів Кропивницького. Болгарські друзі детально ознайомили зі своїми пропозиціями, умовами та гарантуванням безпеки перебування в Болгарії, застереживши лише на тому, щоб українці дотримувались законів Болгарії. Після проходження стажування кожному з працівників буде видано міжнародний сертифікат про те, що  ін пройшов виробничу практику в туристичній галузі Болгарії. Також було наголошено, що в кожній групі буде український представник, я кий буде допомагати адаптуватись нашим людям (мова, побутові умови). Гості висловили сподівання на відновлення побратимських зв`язків між Кіровоградською областю та Добруджанською областю республіки Болгарія.

-Чи є вже зацікавленість з боку студентів  наших навчальних закладів?

- Делегація того ж дня відвідала провідний технічний ліцей ім.Героя Радянського Союзу О.Єгорова м.Кропивницький (директор М.Корецький), що дає можливість студентам на сучасному рівні отримати спеціальність кондитера, пекаря, офіціанта, кухаря, слюсаря, майстра з ремонту автомобілів, столяра, монтажника будівельника. Студенти з цікавістю слухали виступи болгарської делегації, задавали запитання. Хотів би додати, що практиканти можуть їхати разом зі своїми батьками та близькими. Немає обмежень. Головне, щоб праця і відпочинок принесли насолоду, гарні враження і головне заробіток. У вихідний день для стажувальників будуть організовуватися дискотеки, екскурсії, спортивні заходи… Робота і відпочинок! Мандруй і заробляй!

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1246 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]