Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
08:18
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 31 » Волейбольна весна на Олександрійщині
14:43
Волейбольна весна на Олександрійщині

 26 березня у спортивних залах Олександрійського колегіуму відбулась обласна спартакіада з волейболу серед юнаків та дівчат 2002-2003 р.н. під гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць?” У змаганнях взяли участь близько 190 спортсменів Кіровоградської області, які представляли Олександрійський, Олександрівський , Знам`янський, Кіровоградський, Устинівський, Онуфріївський, Новоархангельський, Новгородківський та Вільшанський райони.

Команду Олександрійського району представляла ДЮСШ «Колос»: відділеннями з с. Олександрівка (тренер юнаків Володимир Душенко, тренера дівчат з с. Головківка Петро Ковальчук та Сергій Зайченко з селища Нова Прага). У результаті цікавих і захоплюючих баталій на волейбольних майданчиках найкращий рівень підготовки серед юнаків продемонстрували волейболісти з Онуфріївського району, другими стали спортсмени з Новоархангельського району, третю сходинку п’єдесталу зайняли юнаки Олександрійського району, які у фіналі за ІІІ місце у напруженій боротьбі, проявивши бойовий дух, з рахунком 2: 0 перемогли ДЮСШ Олександрівського району.

Наші волейболістки гідно боролися з сильними суперницями і зупинилися за крок до чемпіонства. У груповому турі перемогли з рахунком 2:1 команду з Новоархангельська, які, до речі. стали срібними призерами змагань, команду Кіровоградського району та поступились більш слабким командам,  бо бракує ігрової практики. Результат 4 місце у підгрупі. Волейбол – командний вид спорту, і результат участі у змаганнях є підсумок колективних зусиль членів команд. Спортсменки ДЮСШ «Колос» показували бійцівські якості кожна гра була хвилююча. Дівчата старались не допускати помилок, застосовуючи потужні і точні подачі, обманні ходи.

По результатах ігор виявились переможці спартакіади: перше місце - волейболістки Олександрівського району, третє місце зайняли спортсмени Устинівського району.

Волейболісти, зайнявши призові місця в змаганнях, отримали нагороди та дипломи відповідних ступенів,  незабутні емоції та відмінний настрій.

Особливі слова подяки варто висловити добродіям, які допомогли юним спортсменам в організації проведення та участі команди ДЮСШ «Колос» в змаганнях.

ФОТОРЯД

Юрій Котов

Просмотров: 817 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]