Поздравляем Вас Гость
Пятница
17.05.2024
06:06
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » Архив материалов

 «Дитина – дзеркало родини; як у краплі води відбивається сонце, так у дітях відбивається моральна чистота матері і батька». Ці слова належать видатному педагогу В.О.Сухомлинському. Від того, як виховають батьки своїх дітей у великій мірі залежить майбутнє держави. Він говорив: «сім`я – це джерело, водами якого живиться повновода річка нашої держави».

Різні бувають сімейні історії. В одних родинах батьки не можуть дати ради навіть одній дитині, а в інших, – багатодітних, панує любов, злагода, порозуміння та добро. Саме про одну таку родину ми і повідаємо. Жінка – берегиня роду людського, вона є святинею нашого буття.

Маргарита Віталіївна Метельська – 28 -річна молода жінка, слідча, багатодітна мама, яка сьогодні виховує 7 дітей. З яких рідна 4- річна донька Мілана та 6 прийомних братиків ... Читать дальше »

Просмотров: 1397 | Добавил: wernega | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

11 березня  ФК «Олександрія» приймає вдома «Дніпро» (м.Дніпро). Маючи в активі 32 пункти наші земляки посідають почесне 4 місце в турнірній таблиці. На жаль, «Дніпро», який ще кілька років тому був одним із найсильніших клубів України, сьогодні переживає не найкращі часи свого існування. Маючи  8 очок (а знято 12) посідає 11 місце з 12 –ти. Така втрата звісно, що психологічно розбалансувала команду. Пішли досвідчені гравці, тренери… Але тим і грізний суперник, якому нічого втрачати. «Карпати» тому свідчення. В «Олександрії» є шанс знову скоротити відстань до «Зорі», якщо виграємо в «Дніпра», а луганчани програють «Шахтарю», якому дуже складно було здолати з мінімальним рахунком «Волинь». «Олімпік» зіграє з «Ворсклою», ... Читать дальше »

Просмотров: 1030 | Добавил: wernega | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

10 березня півзахисник В.Прийомов підписав контракт з ФК "Олександрією". Після того, як у лютому розірвав контракт з іранським ФК «Персополіс, підшукував собі роботу. Була інформація, що це можуть бути зарубіжні клуби, але він прийшов саме до «Олександрії». Свого часу, а це було в 2010 р. він був заявлений за наш клуб, але зіграв лише 3 матчі, достроково залишивши клуб. В.Прийомов, 1986 р. н., вихованець одеської ДЮСШ-6 (тренер В.Бронніков). У ДЮФЛ України виступав за одеський СКА (1998/99), «Юнгу-Чорне море» (1999/00), ДЮСШ-11 (2000/01) та ДЮСШ-9 (2001/02-2002/03). Відразу після завершення школи спробував свої сили в німецькому футболі – на базі котбуської «Енергі». Перспектива виступів за молодіжний склад не задовольнила амбіцій футболіста, і він у 2004 .р. вже грає за аматорські клуби: в одеському «Івані» та білгород-дністро ... Читать дальше »

Просмотров: 1186 | Добавил: wernega | Дата: 10.03.2017 | Комментарии (0)

Директор  ФК «Олександрії» Дмитро Кітаєв підтвердив Sport Arena, що захисник Станіслав Микицей отримав півтора роки дискваліфікації, але запевнив, що футболіст залишиться на контракті в клубі і буде отримати раніше передбачену зарплату.

- С.Микицей отримав 1,5 роки дискваліфікації. Але він залишається в "Олександрії" на зарплаті згідно контрактних зобов'язань. Ми з'ясували чому С.Микицей приймав заборонений препарат. Знаємо причини, що спонукали футболіста зробити це, але розповідати про них не буду. Це його сімейна історія і особиста справа. Лікар, який призначив йому цей препарат, був некомпетентним. Це був не наш клубний лікар, а лікар з Дніпропетровська. Мабуть, тому і вийшло таке непорозуміння, - сказав Д.Кітаєв. ... Читать дальше »

Просмотров: 1167 | Добавил: wernega | Дата: 08.03.2017 | Комментарии (0)

Днями Держкoнцерн "Укрoбoрoнпрoм" в особі його заступника генерального директора В.Кробова та голови КОДА С.Кузьменка підписали  Мемoрaндум прo cпiвпрaцю з метoю зaбезпечення зрocтaння й мoдернiзaцiї екoнoмiки регioну.

Згідно Меморандуму Кіровоградщину очікує перспектива для створення, ремoнту військової техніки, зaбезпечуючи нею силoвикiв, – зaзнaчив В.Кoрoбoв. - Мемoрaндум передбaчaє зaлучення нaукoвoгo пoтенцiaлу oблacтi дo викoнaння дocлiдних тa кoнcтруктoрcьких рoбiт зa держaвним oбoрoнним зaмoвленням, oпрaцювaння питaнь щoдo нaлaгoдження нa пiдприємcтвaх oблacтi випуcку прoдукцiї вiйcькoвoгo, цивiльнoгo тa пoдвiйнoгo признaчення з метoю iмпoртoзaмiщення.

Cьoгoднiшня зуcтрiч дacть пoштoвх дo тoгo, щoб екoнoмiкa Кiрoвoгрaдcькoї oблacтi булa викoриcтaнa мaкcимaльнo. Ми хoчемo, щoб пiдприємcтвa рoзвивaлиcя, i з'являли ... Читать дальше »

Просмотров: 1278 | Добавил: wernega | Дата: 06.03.2017 | Комментарии (0)

Комунальне підприємство «Олександрійська міська друкарня» Олександрійської міської ради повернуло до життя офсетну друкарську машину «РО-62»,  що останні 5 років була не задіяна у друкуванні місцевої періодики. А віднині розпочала друк однієї із місцевих газет.

Директор підприємства Ольга Грінер з цього приводу відмітила, що відродження рентабельності комунального підприємства (виробника різноманітної поліграфічної продукції ) – це завдання №1 для маленького колективу підприємства.

Нагадаємо, що місцева друкарня надає широкий спектр по наданню поліграфічних послуг: бухгалтерські бланки (рахунки, прибуткові ордера, накладні, податкова звітність, комунальні книжки, журнали обліку, вихідна документація на отримання паспорту та ін.). Також друкарня приймає замовлення на виготовлення спеціальної поліграфічної продукції в залежності від специф ... Читать дальше »

Просмотров: 1303 | Добавил: wernega | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)

Усі напевно, хто вболіває за «Олександрією», побачили, що в першому таймі господарі переграли нашу команду. Агресивний та атакувальний футбол від гравців «Карпат» не дав практично можливостей нашим гравцям розвернутися та гостро контратакувати. Усі намагання підопічних В.Шарана зводились здебільшого до надійного захисту воріт Новака. Ще на 7-й хв. Худоб`як реально «попередив» Новака, коли пробивав головою (коли наш кіпер перевів м`яч на кутовий), що в подальшому він так і буде грати. Орендований Гладкий, Худоб`як, Дитятьєв, Матвієнко постійно загрожували воротам наших земляків. І таки львів`янам вдалося віднайти помилку в діях «Олександрії» при виконанні штрафного. Здається, що і стінка, і Новак дещо невірно обрали позицію, захищаючи таким чином свої ворота. На 39-й хв. Худоб`як зумів пробити так, що м`яч пролетів повз стінки, а Новак намагавс ... Читать дальше »

Просмотров: 1242 | Добавил: wernega | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)

Нелегко далася перемога дублюючому складу «Олександрії» на виїзді проти «Карпат». Господарі поля штурмували ворота Рудика, але він і команда відстояли,і результаті на 90+3 хв. доданого часу Гранчар, який вийшов на заміну на 67-й хв., майстерно наодинці з голкіпером суперника зумів перекинути м`яч через воротаря суперника, принісши бажану другу в весняно-літній частині чемпіонату серед молодіжних складів перемогу (9 місце, 19 очок).

А о 14.00 відбудеться зустріч головних команд: «Карпати» - «Олександрія». Матч, що вирішує ймовірність подальшої боротьби нашого клубу в закріпленні в турнірній таблиці ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. «Карпати» посідають останн ... Читать дальше »

Просмотров: 1064 | Добавил: wernega | Дата: 05.03.2017 | Комментарии (0)

 Олександрійським авіаторам, чия молодість невідривно пов`язана зі спогадами про палаюче сонце Афгану за бортом  вертоліту, моїм землякам, моїм друзям і моїй найкращій ескадрильї присвячується…
  Його життєвий шлях не можна оцінити одним виразом, бо наскільки він його  продовжує випробовувати і  в сьогоденні на міцність духу і волі, на силу і загартованість, мудрість і стійкість його складного сімейного життя. Але мій герой – Віктор Миколайович Коваль не у відчаї, а продовжує боротьбу за життя перш за все рідних йому людей, які б перепони не були на життєвій ниві, які б трагедії не переслідували його…  
- 62 роки прожитого життя, якими вони були, чого досягла  людина і чим сьогодні переймається і буде вестися мова у діалозі з  Віктором Ковалем.
- Приходить така година, ... Читать дальше »

Просмотров: 1521 | Добавил: wernega | Дата: 01.03.2017 | Комментарии (0)

  Начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ, щоб доповісти про криміногенну ситуацію за мминулий тиждень:

У період  з 20  по 27 люте до  Олександрійського міського відділу поліції звернулося 300 громадян, з яких 81 несуть у собі кримінальні порушення. Серед них - 42 крадіжки, 5 - пограбувань, 2 – розбійні напади, 10 - випадків шахрайства, 2- розбійних напади. Так, 25 лютого було викрадено мобільний телефон у підлітка. За заявою матері потерпілого на місце злочину миттєво прибула група швидкого реагування та слідчо-оперативна група, яка викрила крадія. Розбійний напад здійснили мешканці України 21- 38 років. У крадіїв вилучено телефон. Міра покарання може бути у вигляді штрафу від 51 до 100 неоподаткованих мінімумів, або позбавлення волі до 2-х років.< ... Читать дальше »

Просмотров: 1330 | Добавил: wernega | Дата: 01.03.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 143 144 »