Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
14:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Апрель » 2 » Наші сусіди-земляки здобули першу весняну перемогу
09:06
Наші сусіди-земляки здобули першу весняну перемогу

1квітня в Черкасах  першолігівський петрівський "Інгулець" здобув першу весняну перемогу в протистоянні з одним із претендентів на підвищення в класі - черкаським "Дніпром" з рахунком - 2:0.

Не було шансів ні в досвідченого Ковпака, ні в Ямполя (грав за "Олександрію", - авт.) здобути перемогу своїй команді. А от "Інгулець" проявив характер і зумів довести, що команда здатна перемагати будь кого. Господарі виглядали не тією командою. яка ставить високу мету. Один момент за весь матч - це  нічого. А гості діяли активно, комбінаційно, амбітно. І Мішуренко, і  Елла могли забивати, якби поле стадіону було кращим. І все ж  Мішуренко на 17-й хв. відкрив рахунок, а Прошенко,  який вийшов на заміну вже в доданий час подвоїв рахунок.  "Дніпро" залишився на 8-й сходинці.

Наші земляки  відчули смак перемоги, бо вже  7 квітня  вдома будуть приймати "Геліос", який  вдома поступився "Гірник-Спорту" з мінімальним рахунком. Це буде принципова гра - за 6 очок для обох команд. Для команди О.Поворознюка - відбір очок у лідерів,і підняття вверх по турнірній таблиці, а для  "Геліоса"  - закріпитися в лідерах, рахуючи "Їнгулець"  аутсайдером першої ліги. Слід  нагадати, що в "Геліосі" сьогодні грають колишні відомі футболісти "Олександрії": Чередніченко, Кіча, Лобойко, Сидоренко.   

Матч буде надзвичайно цікавим.

"Черкаський Дніпро" (Черкаси) - "Інгулець" (Петрово)-  0:2

Голи: Мішуренко, 17, Прошенко, 90+3.

"Черкаський Дніпро" (стартовий склад): Кучинський, Ковпак, Ямпіль, Скепський, Крамар, Савченко, Шопін, Тарасенко, Бушман, Семенина, Гончаренко.

"Інгулець" (стартовий склад): Ганєв, Ткачов, Павелько, Світличний, Боровський, Коцюмака, Медведєв, Мішуренко, Клименко, Запорожець, Елла.

Попередження: Савченко, 42, Скепський, 75, - Мішуренко, 64.

І.Мельник

Просмотров: 867 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]