Поздравляем Вас Гость
Пятница
29.03.2024
17:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 27 » Тариф на проїзд відкладено до четверга
15:21
Тариф на проїзд відкладено до четверга

Вартість проїзду на який згодні працювати перевізники, а це становить 5 грн. за один проїзд у маршрутному автобусі найвища вартість не лише в області, а й здається, в Україні.

Перший заступник міського голови Л.Давиденко з цього приводу сказала, що треба щоб перевізники більше контролювали своїх кондукторів (якщо вони самі не зацікавлені в тому, щоб повністю не показувати виручку). Це один крок, а інший – треба ретельно перевірити сплату податків перевізниками. Контроль повинен бути суворий. А стосовно неприбуткових маршрутів, то перевізник у праві відмовитися від нього. Прийдуть інші люди. Адже кожен перевізник чекає прибутку від своєї роботи. 

- Ми добре розуміємо, що і зарплатня піднялася, але ніхто 3200 грн. не виплачує і запчастини дорожчають.Кропивницький вже має відміну нових тарифів, коли їх було піднято до 4. 5 грн. Зараз вони повернулися до старих тарифів. Олександрія в цьому хоче стати рекордсменом найдорожчого проїзду. Цього не можна допустити. Стосовно адресної матеріальної допомоги на пільговий проїзд, то це неможливо з фінансової сторони. В Олександрії 27 тисяч пільговиків. Якщо в середньому брати 2 поїздки – 10 грн (при новому тарифі). Щоденно треба буде віднайти 270 тис. грн. в бюджеті. Це нереально. А от розглянути питання перевірки проїзду кількості пільговиків щоденно - це треба зробити. Якщо раніше це було 17 тис. чоловік щоденно, то сьогодні  мова йде про 5 тисячі не більше, хто  щоденно  користується  своїм правом. І то не  відомо, що серед цих людей можуть бути одні і ті ж пасажири, які по кілька разів  на день  користуються безкоштовним проїздом. А от розглянути  питання видачі проїзних білетів для студентів та учнів з родин, де транспортом користуються 3-4 людини - це реально зробити. Будемо шукати компроміс з перевізниками.

Олександрійці добре знають, що перевізники мають рентабельні і нерентабельні маршрути, і цим компенсують свої збитки, і це нормально. Не можна сьогодні «жирувати» на бідності людей, тим паче, що газ дешевшає, а  більшість  автобусів працюють на газу. Коли підприємець на ринку бачить, що працює на збиток закриває свій бізнес або розпочинає новий, а не біжить до влади за допомогою.

І.Мельник

Просмотров: 1110 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]