Поздравляем Вас Гость
Суббота
20.04.2024
07:19
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 5 » Коли перемагає сильніший
17:51
Коли перемагає сильніший

Усі напевно, хто вболіває за «Олександрією», побачили, що в першому таймі господарі переграли нашу команду. Агресивний та атакувальний футбол від гравців «Карпат» не дав практично можливостей нашим гравцям розвернутися та гостро контратакувати. Усі намагання підопічних В.Шарана зводились здебільшого до надійного захисту воріт Новака. Ще на 7-й хв. Худоб`як реально «попередив» Новака, коли пробивав головою (коли наш кіпер перевів м`яч на кутовий), що в подальшому він так і буде грати. Орендований Гладкий, Худоб`як, Дитятьєв, Матвієнко постійно загрожували воротам наших земляків. І таки львів`янам вдалося віднайти помилку в діях «Олександрії» при виконанні штрафного. Здається, що і стінка, і Новак дещо невірно обрали позицію, захищаючи таким чином свої ворота. На 39-й хв. Худоб`як зумів пробити так, що м`яч пролетів повз стінки, а Новак намагався парирувати цей удар, але не дотягнувся до м`яча. 1:0 і гості вже попереду.

 У другому таймі В.Шаран «погнав» своїх гравців на ворота «Карпат», але небезпечні моменти, щоб зрівняти рахунок, не були до кінця реалізовані. Хоча  їх було кілька, та суперник налаштувався на перемогу. Пономар, який змінив Козака на початку другого тайму (той отримав попередження), якби точніше пробив головою на 59-й хв., коли м`яч чиркнув зверху поперечину, то рахунок міг би змінитися. На 71- хв. Пономар вдруге мав забивати після класного пасу Цурікова,  але Боровик парирував цей удар. Арановський на 72-й хв. за другу картку видаляє з поля нашого захисника Басова. Грали в меншості але почали більше атакувати, а в двох стандартах могли не лише зрівняти, але й забити другий м`яч. Спочатку Запорожан пробивав, але Боровик перевів м'яч на кутовий, а на 88-й хв. «близнець» стандарт виконував вже Грицук, і тут на висоті Боровик. Мотивація на гру принесла львів`янам  бажаний результат.

Наступна гра 11 березня, 17. 00, КСК «Ніка» - «Дніпро». Чекаємо перемог. Футбол неочікуваний. За це ми його і любимо. Попереду слід чекати перемог.

І.Мельник

Просмотров: 1238 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]