Поздравляем Вас Гость
Пятница
19.04.2024
16:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 5 » Молодіжка дарує шанс головній команді
12:02
Молодіжка дарує шанс головній команді

Нелегко далася перемога дублюючому складу «Олександрії» на виїзді проти «Карпат». Господарі поля штурмували ворота Рудика, але він і команда відстояли,і результаті на 90+3 хв. доданого часу Гранчар, який вийшов на заміну на 67-й хв., майстерно наодинці з голкіпером суперника зумів перекинути м`яч через воротаря суперника, принісши бажану другу в весняно-літній частині чемпіонату серед молодіжних складів перемогу (9 місце, 19 очок).

А о 14.00 відбудеться зустріч головних команд: «Карпати» - «Олександрія». Матч, що вирішує ймовірність подальшої боротьби нашого клубу в закріпленні в турнірній таблиці ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. «Карпати» посідають останню сходинку турнірної таблиці, маючи в активі  лише 5 залікових бали, що означає, що суперник буде «битися» до кінця на полі, щоб наздогнати«Дніпро». Господарям  потрібна кожна наступна перемога. Нас очікує надзвичайно складний за емоційністю та амбітністю  матч. Нагадаємо, що  попередні 2 поєдинки: нічия  в Львові та перемога нашої команди  вдома 3:2 далися нашій команді дуже важко. Суперник буде демонструвати  атакуючий футбол. 
Слід також відмітити, що потенційні суперники нашої команди, які знаходяться нижче в таблиці, не змогли здобути намічених тренерами планів -  здобути перемоги, що додали б інтриги в  боротьбі за  першу шістку чемпіонату,  дещо підтягтися до «Олександрії». «Ворскла» програла «Шахтарю» - 1:2, «Чорноморець» відігрався у матчі з «Дніпром», здобувши очко, а «Динамо» зуміло в кінці поєдинку в Києві здолати непоступливий «Олімпік» - 1:0. Тому мотивація в нашого суперника підсилюється саме нічийним результатом дніпрян. 

Побажаємо ФК «Олександрія» вдалого результату! Нехай переможе сильніший!

І.Мельник

Просмотров: 1059 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]