Поздравляем Вас Гость
Пятница
17.05.2024
08:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » Архив материалов

28 лютого в приміщенні Олександрійського відділу поліції відбулися урочисті збори з нагоди Дня патрульної служби в системі МВС України. Начальник Олександрійського відділу поліції, підполковник С.В.Котига вручив групі пенсіонерів, ветеранів органів внутрішніх справ України та Національної поліції України відзнаки – медалі « Ветеран війни – учасник бойових дій».

За зразкове виконання завдань Уряду України в зоні проведення антитерористичної операції , проявленні при цьому мужність, відвагу та професіоналізм почесними нагородами відзначено В.В.Глущенка, С.Г.Зебницького та А.П.Кисіля, які і сьогодні продовжують службу в міському відділі національної поліції м.Олександрія. Подяки оголошуються колишнім патрульним В.І.Демшевському, О.М.Ковалю, Г.І.Кривцю, Ю.Д.Кощію, В.П.Под ... Читать дальше »

Просмотров: 1165 | Добавил: wernega | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)

 26 лютого відбулися фінальні поєдинки чемпіонату з міні-футболу Олександрійського району за право стати володарем перехідного Кубка групи компаній «УкрАгроКом». Починаючи з грудня минулого року велася вперта боротьба між 14 командами, які заявилися на цей турнір, а це були: «Головківка»(с.Головківка), «Ковчег»(м.Олександрія), «Стар лайф» (с.Березівка), «Олімпік» (с.Андріївка), «Гвардієць-2» (м.Олександрія), «Скіф» (с.Олександрівка), «Нова Прага» ( смт Нова Прага), «Приюітвка» (смт Приютівка), «Сатурн » (с.Червона Кам`янка), «Агросвіт» (м.Олександрія), «Сталь» (м.Олександрія), «Недогарки» ( м.Олександрійський р-н), «Старт» (с.Новий Стародуб), «Димитрове» ( смт Олександрійське).

До фіналу вийшли ком ... Читать дальше »

Просмотров: 1206 | Добавил: wernega | Дата: 28.02.2017 | Комментарии (0)

Такого рахунку, такої кількості забитих м`ячів "Олександрії" у ворота суперника за всі  її виступи в Прем`єр -Лізі (5 сезонів, - авт.) ще не було! Подвійний рекорд, бо нападник «Олександрії» Станіслав Куліш відзначився покером – 4 рази примушував голкіпера суперника Кичака, з шести забитих м`ячів, діставати шкіряного з воріт «Волині». Для С.Куліша це 5-й покер в його футбольній кар`єрі (у другій лізі він 4 рази відзначався таким показником, а в одному з матчів забив 5 м`ячів у ворота «Жемчужини»(Ялта), граючи за «Сталь» (Дніпродзержинськ). Всього за всі часи існування української Вищої/Прем`єр – Ліги – це 12-й показник. Першим оформив покер Ю.Гудименко («Таврія», 1992 р.). Що цікаво, що двічі тільки І.Гецко став автором покеру граючи у 1991 р. за «Карпати» та в 2000р. – за «Кри ... Читать дальше »

Просмотров: 1490 | Добавил: wernega | Дата: 26.02.2017 | Комментарии (0)

Депутата Михайла Матвієнка підтримали депутати з його проектом рішення який він вніс від імені голови фракції "Самопоміч» стосовно зупинити торгівлю з окупованими територіями, встановивши мораторій як на вііз так і на вивіз товарів з окупованих територій. 23- ма голосами в тому числі і міський голова даний проект рішення було прийнято.

І.Мельник

Просмотров: 1221 | Добавил: wernega | Дата: 24.02.2017 | Комментарии (0)

 24 лютого 2017 року в сесійній залі міської ради відбулася 28 сесія Олександрійської міської ради. Депутатам було запропоновано до розгляду та прийняття 32 питання, що стосуються життєдіяльності олександрійців.

Зокрема, депутат А.Коломійцев звернувся до міського голови та депутатів з депутатським запитом щодо виділення коштів з міської казни на пільгові перевезення пасажирів відновленого руху електропоїзда через м.Кропивницький, що почав курсувати з Олександрії щоденно о 5.10 ранку, починаючи з 15 січня 2017 року. Вартість проїзду до обласного центру 20 грн., для пільговиків проїзд - безкоштовний.

- Я звертаюсь до міської влади та депутатів підтримати мій запит про виділення коштів з міської казни, щоб люди мали змогу за мізерну платню, а пільговика ... Читать дальше »

Просмотров: 1205 | Добавил: wernega | Дата: 24.02.2017 | Комментарии (0)

24 лютого підопічні А.Купцова ФК «Олександрія» (U-21) здолали луцьку «Волинь» Луцьк (U-21) з рахунком 1:0. Нагадаємо читачам, що в першому колі 16 вересня в Луцьку господарі здолали нашу команду з рахунком 3:1. Сьогодні встановлена рівновага. Це хороший приклад для головної команди на завтрашній поєдинок, що відбудеться 25 лютого о 17. 00 на КСК «Ніка».

Тренує "молодіжку" лучан відомий тренер ще за часів "Поліграфтехніки", один із тренерів Володимир  Фігель.  Головний тренер  ФК "Олександрія" В.Шаран  уважно  слідкував за поєдинком разом з наставником лучан.    

 Гол у нашій команді на 59-й хв. забив новачок, вихованець дніпропетровського футболу М.Чихович.

«Олександрія»: Рудик, Стецьков, Прокопчук, Гаврушко(к/к,) Гранчар (Литвяк, 84), ... Читать дальше »

Просмотров: 1212 | Добавил: wernega | Дата: 24.02.2017 | Комментарии (0)

 В останніх двох матчах другого збору в Туреччині підопічні В.Шарана - ФК "Олександрія" здобув дві перемоги. 14 лютого «здалась» переможцю грузинська "Самтредіа" (Грузія) - 1:0 (0:0), а вже наступного дня (дати максимум навантажень гравцям) олександрійці - городяни- аграрії здобули перемогу і над чемпіоном Вірменії – «Шираком» також з мінімальним рахунком - 1:0. У грі проти «Самтредії» переможний гол записав на свій рахунок незмінний капітан команди А.Запорожан наприкінці гри – на 86-й хв. А в боротьбі за перемогу над «Шираком», що відбулася 15- го лютого відзначився на 36-й хв. С.Басов.

Усього за два тури іноземної підготовки до старту весняної частини ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, що стартує 25 лютого, ФК «Олександрія» провів 9 контрольних поєдинків у кожному з яких тренерський склад нашої команд ... Читать дальше »

Просмотров: 1079 | Добавил: wernega | Дата: 22.02.2017 | Комментарии (0)

Головний тренер ФК  "Олександрії" Володимир Шаран розповів про завдання на другу частину сезону, а також висловив жаль, що не вдалося підписати сербського форварда Дубаїча.

- На жаль, з нападаючим Бояном Дубаїчем у нас не вийшло, тому будемо грати двома нападниками – В.Пономарем та С.Кулішем. Правда, ще одне вакантне місце у нас є. Основне завдання - потрапити до першої шістки, а вже потім виконати максимальну задачу - потрапляння в єврокубки", - сказав В.Шаран у коментарі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, що після 18 турів "городяни" займають четверте місце, набравши 29 очок.

Сайт «Футбол»

Просмотров: 1171 | Добавил: wernega | Дата: 18.02.2017 | Комментарии (0)

У зв`язку з товарною блокадою окупованої території сходу України виник дефіцит вугілля на ТЕЦах, що призвело до можливого відключення напруги в ряді областей України.

- Чи буде відключення подачі електроенергії на Кіровоградщині, запитали в губернатора С.Кузьменка?

- Відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони, під час якого прийнято рішення про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичної безпеки України. Крім цього, зазначена проблематика обговорювалася вчора на позачерговому засіданні держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки під керівництвом віце-прем'єр-міністра України Г.Зубка, у якому взяли участь голови облдержадміністрацій та керівництво Державної служби з надзвичайних ситуацій.

- На сьогоднішній день на генеруючих теплостанціях достатньо вугілля для того, щоб впродовж 45 днів не було жодних проблем в ене ... Читать дальше »

Просмотров: 1293 | Добавил: wernega | Дата: 18.02.2017 | Комментарии (0)

- Налаштування нового екрану на КСК «Ніка»! Відео не передає якість, але все ж..., – написав на своїй сторінці в Фейсбуці директор ФК «Олександрія» Д.Кітаєв після того, як 17 лютого відбулося тестування нового сучасного світлодіодного табло на стадіоні. 25 лютого welcome на матч ФК «Олександрія» - ФК «Волинь», - підсумував Д. Кітаєв.

Просмотров: 1119 | Добавил: wernega | Дата: 18.02.2017 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 143 144 »