Поздравляем Вас Гость
Четверг
28.03.2024
12:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Март » 1 » 300 звернень до відділу поліції за тиждень
16:37
300 звернень до відділу поліції за тиждень

  Начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ, щоб доповісти про криміногенну ситуацію за мминулий тиждень:

У період  з 20  по 27 люте до  Олександрійського міського відділу поліції звернулося 300 громадян, з яких 81 несуть у собі кримінальні порушення. Серед них - 42 крадіжки, 5 - пограбувань, 2 – розбійні напади, 10 - випадків шахрайства, 2- розбійних напади. Так, 25 лютого було викрадено мобільний телефон у підлітка. За заявою матері потерпілого на місце злочину миттєво прибула група швидкого реагування та слідчо-оперативна група, яка викрила крадія. Розбійний напад здійснили мешканці України 21- 38 років. У крадіїв вилучено телефон. Міра покарання може бути у вигляді штрафу від 51 до 100 неоподаткованих мінімумів, або позбавлення волі до 2-х років.

Інший напад з убивством було здійснено у Знам`янському районі, а труп і викрадений автомобіль було виявлено в одному з дачних кооперативів нашого міста. Злочинці віком 21-25 років вбили людину з корисних цілей – заволодіння коштами, а коли побачили, що людина померла, «замітаючи» сліди злочину, вивезли в інше місце. За такий злочин міра покарання може бути у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років, або довічне ув`язнення. 22 лютого до відділу поліції надійшло повідомлення, що викрадено автомобіль ВАЗ – 21063. Як виявилося його викрав 53- річний громадянин з сусіднього району, який раніше вже відбував термін ув`язнення. За такий злочин покарання – від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

- На запитання, що здебільшого крадуть, С.Козловський, відповів:

- Квартири, приватні будинки, гаражі - є об`єктами злочинців. Крадуть все, що має ціну. Це і автомобілі, і побутова техніка, і коштовності… Тому, звертаючись до громадян нашого міста хотів би ще раз наголосити та застерегти від можливості бути пограбованим: шановні олександрійці, не ходіть вночі темними провулками і  вулицями наодинці, бо в таких місцях здебільшого і чатують злочинці, щоб поживитись вашим майном. А також не піддавайтесь на різні ворожіння та  підозрілі телефонні дзвінки. Відразу телефонуйте  до поліції - 102.  

Умовне фото   

І.Мельник

Просмотров: 1321 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]