Поздравляем Вас Гость
Пятница
19.04.2024
00:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 24 » Головні питання - соціальний захист населення
21:08
Головні питання - соціальний захист населення

 24 лютого 2017 року в сесійній залі міської ради відбулася 28 сесія Олександрійської міської ради. Депутатам було запропоновано до розгляду та прийняття 32 питання, що стосуються життєдіяльності олександрійців.

Зокрема, депутат А.Коломійцев звернувся до міського голови та депутатів з депутатським запитом щодо виділення коштів з міської казни на пільгові перевезення пасажирів відновленого руху електропоїзда через м.Кропивницький, що почав курсувати з Олександрії щоденно о 5.10 ранку, починаючи з 15 січня 2017 року. Вартість проїзду до обласного центру 20 грн., для пільговиків проїзд - безкоштовний.

- Я звертаюсь до міської влади та депутатів підтримати мій запит про виділення коштів з міської казни, щоб люди мали змогу за мізерну платню, а пільговикам безкоштовно мати змогу доїхати до м.Кропивницький. У разі відмови так станеться, що рух електропоїзда буде відмінено, бо на даний час дуже мало пасажирів нею користуються. (Протягом  останніх 4 років це питання  вирішувалося на рівні  народних депутатів України.  І сьогодні  "Укарзалізниця"  прислухалася до  звернень громади Олександрії та народного депутата А.Кузьменка щодо відновлення руху електропоїзда, яким ще кілька років користувалися олександрійці). 

Міський голова С.Цапюк дав доручення фінансовому управлінню міської ради віднайти кошти в сумі 30 тисяч гривень для курсування електропоїзда. Також А.Коломійцев звернувся до присутніх у залі щодо перевезення інвалідів I та II групи на міському пасажирському транспорті. Його підтримав і депутат В.Дожджаник, який від імені мешканців мікрорайону Перемога звернув увагу на безкоштовний проїзд учнів та студентів віком до 17 років, які навчаються в місті.

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1203 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]