Поздравляем Вас Гость
Среда
24.04.2024
19:45
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 28 » З нагоди свята
14:01
З нагоди свята

28 лютого в приміщенні Олександрійського відділу поліції відбулися урочисті збори з нагоди Дня патрульної служби в системі МВС України. Начальник Олександрійського відділу поліції, підполковник С.В.Котига вручив групі пенсіонерів, ветеранів органів внутрішніх справ України та Національної поліції України відзнаки – медалі « Ветеран війни – учасник бойових дій».

За зразкове виконання завдань Уряду України в зоні проведення антитерористичної операції , проявленні при цьому мужність, відвагу та професіоналізм почесними нагородами відзначено В.В.Глущенка, С.Г.Зебницького та А.П.Кисіля, які і сьогодні продовжують службу в міському відділі національної поліції м.Олександрія. Подяки оголошуються колишнім патрульним В.І.Демшевському, О.М.Ковалю, Г.І.Кривцю, Ю.Д.Кощію, В.П.Подвиженку, О.І.Гнойовому, Г.І.Донцю, А.О.Козубенку – пенсіонерам, ветеранам органів внутрішніх справ України за багаторічну плідну працю в органах внутрішніх справ України, особисту самовідданість справі боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, значний внесок у розвиток ветеранського руху в системі МВС України та Національної поліції України та з нагоди Дня патрульної служби Міністерства внутрішніх справ України. Бажаю усім вам міцного довголіття, родинного затишку, мирного неба над головою,- відмітив у своєму виступі начальник відділу поліції С.Котига.

Від імені ветеранської організації патрульних привітав голова профспілкового комітету працівників міського відділу поліції С.Д.Ярошенко, а голова ветеранської організації Г.І.Донець, наголосив:

- Сьогодні ми виносимо велику подяку колишнім нашим співробітникам патрульної служби. У нашій ветеранській організації з 202 її членів – 9 пенсіонери, ветерани саме патрульної служби. За плечима яких по 20 і більше років служби по охороні громадського правопорядку. А такі, як О.І.Гнойовий та А.О.Козубенко відслужили понад 25 років. Це не проста служба – це чергування містом протягом 9-10 годин на добу в будь-яку пору року по захисту мирного життя наших олександрійців. Це профілактична робота по попередженню здійснення злочинів та швидкого їх розкриття за місцем скоєння. І сьогодні ми передаємо свій досвід нашій молоді, яка несе службу по охороні громадського правопорядку...

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1161 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]