Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
03:45
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 28 » Кубок «УкрАгроКому» в «Ковчега»
13:20
Кубок «УкрАгроКому» в «Ковчега»

 26 лютого відбулися фінальні поєдинки чемпіонату з міні-футболу Олександрійського району за право стати володарем перехідного Кубка групи компаній «УкрАгроКом». Починаючи з грудня минулого року велася вперта боротьба між 14 командами, які заявилися на цей турнір, а це були: «Головківка»(с.Головківка), «Ковчег»(м.Олександрія), «Стар лайф» (с.Березівка), «Олімпік» (с.Андріївка), «Гвардієць-2» (м.Олександрія), «Скіф» (с.Олександрівка), «Нова Прага» ( смт Нова Прага), «Приюітвка» (смт Приютівка), «Сатурн » (с.Червона Кам`янка), «Агросвіт» (м.Олександрія), «Сталь» (м.Олександрія), «Недогарки» ( м.Олександрійський р-н), «Старт» (с.Новий Стародуб), «Димитрове» ( смт Олександрійське).

До фіналу вийшли команди «Головківка» та «Ковчег». У безкомпромісній боротьбі , коли долю перемоги вирішив один забитий м`яч, перехідний Кубок ТОВ «УкрАгроКом» заслужено дістався міні-футболістам «Ковчегу», які продемонстрували протягом усіх попередніх матчів переможний футбол. Третє місце відповідно посіла команда «Агросвіт» (м.Олександрія).

Кращим воротарем турніру став О.Черняк  з команди  "Головківка". Кращим бомбардиром став Р.Зайнулін з "Ковчегу" (18 м`ячів забив у ворота  суперників) та кращим гравцем  визнано С.Озерного з команди "Агросвіт".   

Виступаючи перед учасниками чемпіонату з міні-футболу Віталій Згама,  представник  групи компаній ТОВ "УкрАгроКом",  підкреслив:

- Це шостий чемпіонат Олександрійщини з міні-футболу, який проходить під егідою групи компаній ТОВ «УкрАгроКом» . Цього разу в його участі взяла рекордна участь команд – 14, які майже два місяці виборювали право стати його володарем, що і дістався одній із найстабільніших команд турніру гравцям «Ковчегу». Такі змагання мають мати наступне продовження, тому чекаємо в 7- му чемпіонаті нові команди.

проходив турнір світлій пам`яті колишнього тренера Олександра Грінера. У фінал вийшли «Кристал» та «Сатурн» (с.Червона Кам`янка). Програючи по першому тайму «» зумів скоротити рахунок до 5:3 на користь «Кристалу», який і виборов Кубок ім.О.Грінера. Третє місце здобула команда «Альянс» (м.Олександрія).

ФОТОРЯД

І.Мельник

Просмотров: 1203 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]