Поздравляем Вас Гость
Суббота
20.04.2024
01:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 18 » Сергій Кузьменко: В найближчі півтора місяці віялових відключень електроенергії на Кіровоградщині не буде
00:33
Сергій Кузьменко: В найближчі півтора місяці віялових відключень електроенергії на Кіровоградщині не буде

У зв`язку з товарною блокадою окупованої території сходу України виник дефіцит вугілля на ТЕЦах, що призвело до можливого відключення напруги в ряді областей України.

- Чи буде відключення подачі електроенергії на Кіровоградщині, запитали в губернатора С.Кузьменка?

- Відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони, під час якого прийнято рішення про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичної безпеки України. Крім цього, зазначена проблематика обговорювалася вчора на позачерговому засіданні держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки під керівництвом віце-прем'єр-міністра України Г.Зубка, у якому взяли участь голови облдержадміністрацій та керівництво Державної служби з надзвичайних ситуацій.

- На сьогоднішній день на генеруючих теплостанціях достатньо вугілля для того, щоб впродовж 45 днів не було жодних проблем в енергетиці країни, у тому числі й на Кіровоградщині, - повідомив Сергій Кузьменко. – Це питання контрольоване.  Уряд розглядає можливості придбання вугілля з інших країн.

За словами губернатора, не зважаючи на те, що на Кіровоградщині максимальний показник споживання електроенергії складає 350 мегаВт, що майже в десять раз менше, ніж в Дніпропетровській області, споживачам, зокрема промисловим підприємствам, все ж необхідно дотримуватись лімітів, визначених ПАТ "Кіровоградобленерго".

- З огляду на нинішню ситуацію в енергетиці, можемо з впевненістю сказати, що до кінця березня віялових відключень на Кіровоградщині не буде, - підсумував голова ОДА.

Із сайту КОДА

Просмотров: 1289 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]