Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
05:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 27

26 жовтня, ФК "Олександрія" перевів 79 тисяч гривень на операцію для своєї вболівальниці Ані Безкровної, що на всі 100%  забезпечать придбання трансплантаційного матеріалу для операції, яка пройде в київській лікарні "Охматдит".  У 16-річної дівчинки важка форма сколіозу, IV ступінь. Мама звернулася за допомогою в футбольний клуб.

Кошти були виділені завдяки голові Кіровоградської обласної ради О.Чорноіваненку та першому заступнику голови облради, нашому  земляку Ю.Гугленко, які перед матчем  ФК "Олександрія"  - "Динамо"(К)  вручили клубу найвищу обласну відзнаку "Честь і слава Кіровоградщини" з премією, що до неї додається - 40 тис. грн.    

 Футболісти  долучилися до цієї меценатської ... Читать дальше »

Просмотров: 1041 | Добавил: wernega | Дата: 27.10.2016 | Комментарии (0)

27 жовтня в рамках допомоги безнадійно тяжкохворим в Олександрійській РДА було презентовано фотовиставку «Дорослі очі на дитячому обличчі», що має за мету звернути увагу на онкохворих дітей. Виставка та доповідь  про паліатичну допомогу ( хоспісну) підготувало Кропивницьке відділення Всеукраїнської  мережі  ЛЖВ (люди живуть з ВІЛ/СНІД). У 15 світлинах на яких зображені тяжко хворі на онко діти все сказано – вони потребують термінової державної підтримки, що подовжить їх життя, дасть шанс на порятунок.

І тут  важливу роль відіграватимуть хоспіси – заклади по наданню паліативної допомоги, що включає в себе медичну, моральну, психологічну підтримку тим, кому її немає звідки чекати. Держава повинна відкривати спеціальні заклади – хоспіси. На Олександрійщини слід відкрити хоспісне  відділення на 13 осіб ( 6 – тяжко хворі в р ... Читать дальше »

Просмотров: 928 | Добавил: wernega | Дата: 27.10.2016 | Комментарии (0)

З середини жовтня було розпочато роботи по улаштуванню – капітального ремонту об`їзної дороги, що пролягає  вул. Шевченка – Бессарабською (Енгельса) - Бєлінського (Котовського). Були в декого сумніви, що ремонту не буде дороги, хтось хвилювався, а куди подінуться виділені кошти...

Ввечері  21 жовтня мені зателефонував заступник губернатора А.О.Коломійцев  і повідомив, що дорога відремонтована - в експлуатації.

-Обіцяли, що за кілька днів буде зроблено цей відрізок дороги. Зробили, я вже  проїхався нею разом з губернатором С.А.Кузьменком. Справді, такі повинні бути дороги в області, - наголосив мій співрозмовник.   

Залишилося виконати роботи по розмітці дороги. Проїхавшись такою дорогою, хочеться вірити, що ремонт доріг, тротуарів, пішохідних та дворових територій, оновлення соціальної сфери в Олександрії  – це ... Читать дальше »

Просмотров: 1331 | Добавил: wernega | Дата: 27.10.2016 | Комментарии (0)

Вчетверте  футбольна доля зводить «Олександрію» в кубкових матчах з донецьким «Шахтарем». Підбиратися, шукати шляхів, тієї шпаринки, коли можна  протистояти одному із лідерів українського  футболу, нашій команді ще не під силу. Хоча в минулому розіграші  Кубку України після бойової нічиєї -  1:1 в Олександрії, була надія, що можна спробувати переграти примхливу долю у футболі. У Львові господарі забили два м’ячі у наші  ворота…

Цього розіграшу в силу  наших успіхів ( 5 місце  та  участь в Євролізі) дало нам право стартувати в  1/8 фіналу Кубку, і знову  доля розпорядилася так, що нашим суперником  став саме «Шахтар». Чи це закономірність, чи  може  щось інше? Важко судити, як там жереб випадає. Прохід далі за результатом одного поєдинку.

«Шахт ... Читать дальше »

Просмотров: 1364 | Добавил: wernega | Дата: 27.10.2016 | Комментарии (0)