Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
07:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 27 » Благодійна допомога від "Олександрії"
21:55
Благодійна допомога від "Олександрії"

26 жовтня, ФК "Олександрія" перевів 79 тисяч гривень на операцію для своєї вболівальниці Ані Безкровної, що на всі 100%  забезпечать придбання трансплантаційного матеріалу для операції, яка пройде в київській лікарні "Охматдит".  У 16-річної дівчинки важка форма сколіозу, IV ступінь. Мама звернулася за допомогою в футбольний клуб.

Кошти були виділені завдяки голові Кіровоградської обласної ради О.Чорноіваненку та першому заступнику голови облради, нашому  земляку Ю.Гугленко, які перед матчем  ФК "Олександрія"  - "Динамо"(К)  вручили клубу найвищу обласну відзнаку "Честь і слава Кіровоградщини" з премією, що до неї додається - 40 тис. грн.    

 Футболісти  долучилися до цієї меценатської справи зібравши необхідні кошти, що і склали 79 тисяч гривень, необхідних для оперування Ані.

З цього приводу Ю.Гугленко підкреслив, що клуб свого часу вже надавав допомогу А.Безкровній, а коли з`явилася надія на успішність операції, клуб долучився до цієї благодійної акції милосердя, аби дівчинка змогла в подальшому жити повноцінним щасливим життям.

Просмотров: 1042 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]