Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:41
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 27 » А.О.Коломійцев: "Обіцяли - зробили"
08:46
А.О.Коломійцев: "Обіцяли - зробили"

З середини жовтня було розпочато роботи по улаштуванню – капітального ремонту об`їзної дороги, що пролягає  вул. Шевченка – Бессарабською (Енгельса) - Бєлінського (Котовського). Були в декого сумніви, що ремонту не буде дороги, хтось хвилювався, а куди подінуться виділені кошти...

Ввечері  21 жовтня мені зателефонував заступник губернатора А.О.Коломійцев  і повідомив, що дорога відремонтована - в експлуатації.

-Обіцяли, що за кілька днів буде зроблено цей відрізок дороги. Зробили, я вже  проїхався нею разом з губернатором С.А.Кузьменком. Справді, такі повинні бути дороги в області, - наголосив мій співрозмовник.   

Залишилося виконати роботи по розмітці дороги. Проїхавшись такою дорогою, хочеться вірити, що ремонт доріг, тротуарів, пішохідних та дворових територій, оновлення соціальної сфери в Олександрії  – це шлях до відродження економіки країни, до благополуччя людини праці. Звернення народного депутата А.І.Кузьменка стосовно ремонту частини об’їзної дороги в Олександрії виконано урядом. Постановою Кабінету Міністрів України  було виділено державну субвенцію в розмірі 8 млн. грн. на капітальний ремонт дільниці об’їзної дороги  в м. Олександрія протяжністю 2, 3 км ( вул. Шевченка - Бессарабська (колишня Енгельса) - Бєлінського (Котовського) до користівського мосту.

ФОТОРЯД

І.Григорович   

 

Просмотров: 1332 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]