Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
12:11
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 27 » Фартовість «Шахтаря» і втрачена можливість «Олександрії»
07:52
Фартовість «Шахтаря» і втрачена можливість «Олександрії»

Вчетверте  футбольна доля зводить «Олександрію» в кубкових матчах з донецьким «Шахтарем». Підбиратися, шукати шляхів, тієї шпаринки, коли можна  протистояти одному із лідерів українського  футболу, нашій команді ще не під силу. Хоча в минулому розіграші  Кубку України після бойової нічиєї -  1:1 в Олександрії, була надія, що можна спробувати переграти примхливу долю у футболі. У Львові господарі забили два м’ячі у наші  ворота…

Цього розіграшу в силу  наших успіхів ( 5 місце  та  участь в Євролізі) дало нам право стартувати в  1/8 фіналу Кубку, і знову  доля розпорядилася так, що нашим суперником  став саме «Шахтар». Чи це закономірність, чи  може  щось інше? Важко судити, як там жереб випадає. Прохід далі за результатом одного поєдинку.

«Шахтар» при пустих трибунах  у Львові не дав нашому місту насолодитися  цим матчем  при заповнених трибунах в Олександрії. Регламент виписаний так, що в 1/8  чинні лідери обирають місце проведення гри.

Скажу, що експериментальні склади гравців  були в обох командах.  Господарі  виставили молодь : Матвієнко, Танковський, Борячук. Назвати це широкою ротацією, я б не став. В «Олександрії» також був незвичний склад:  Новак, Огіря, Леонов, Чорній.  

І то щастя було на боці «Шахтаря», коли вони забили перший м’яч при помилці нашого захисту. Щоб там не говорили аналітики, що господарі на голову краще грали, то чому ж вони не забивали? Футболіст виходить на поле, щоб забивати.  Скористались моментом, помилкою, коли від спини Басова м’яч влетів у наші ворота. А Яремчук «подарував» гірникам, коли не зміг  поцілити в пусті ворота наприкінці першого тайму. Для більшості не моменти, їх кількість, для більшості головне забиті м’ячі, їх кількість, що впливає на результат.

У другому таймі  «Олександрія» грала краще, нехай і не було гольових моментів. Футбол передбачає і таке, що за всю гру  може виникнути єдиний шанс забити. Ним вже у доданому часі першим скористався наш суперник  - остання  надія  Фонсека  Марлос  таки віднайшов помилку в діях нашого захисту і збільшив рахунок до 2:0. А же за 2 хвилини Яремчук не подарував другий шанс,  щоб не забити. Також скористався грубою помилкою захисті  «Шахтаря», коли Грицук вміло  відібрав м’яч в Ракицького, вивівши  віч- на -віч  Яремчука з Каніболоцьким, як результат  – 2:1. «Шахтар»  можна було дотиснути на нічию – не вистачило часу.  

ФК «Полтава» 2 : 1»Карпати», «Верес» 0 : 1 «Ворскла»,  «Десна» 0 : 0 (6 : 7) «Дніпро», «Іллічівець» 1 : 1 (4 : 2) «Сталь», «Нафтовик-Укрнафта» 2 : 1 «Волинь», МФК «Миколаїв» 0 : 0 (5 : 4)  «Оболонь-Бровар»,  «Динамо» 5 : 2 «Зоря». 

У наступну стадію вийшли: "Ворскла", ФК "Полтава", "Дніпро", "Іллічівець", "Нафтовик-Укрнафта", МФК "Миколаїв", "Динамо" і "Шахтар".
Нагадаємо, що жеребкування стадії 1/4-й фіналу відбудеться в четвер, 27 жовтня.

 

І.Мельник

Просмотров: 1365 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]