Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
09:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 11

Рівновага гри обох команд першого тайму була очевидна. Зрозуміло, що господарі – команда «Чорноморець»  старалася грати першим номером, але це їй не вдавалося, бо «Олександрія»  на дальніх підступах зустрічала суперника.  Тому гра здебільшого  проходила в центрі поля. Був момент,  -  і гол  у ворота одеситів, але з офсайду Старенького.  А так команди активно рухалися полем, була динаміка, награні комбінації в обох командах, але не було  справжнього захоплюючого  моменту голу. Кожна з команд поставила за мету обережно грати – не у відкритий футбол, а більше в академічний (довгі діагональні, флангові паси). Багато було верхової боротьби в центрі поля.  Дещо більше м’ячем володіли все ж гості, але це було номінально - більше для статистики. 

З першої хвилини другого тайму Чорн ... Читать дальше »

Просмотров: 1009 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2016 | Комментарии (0)

Все частіше і частіше можна почути, що в нашому середовищі все частіше опаляються випадки суїцидів, коли людина свідомо чи несвідомо йде з життя. Причин такого вибору дуже багато: нерозділене кохання, зрада – це було раніше. Зараз статистика свідчить, що через важке життя, війну на Сході, безрошів`я та безробіття, тяжкі невиліковні хвороби - таких випадків значно більше. І недивно, що в передсмертних записках схожі тексти « Не бачу сенсу далі жити при такій ситуації», або « не бачу завтра».  Смерть нічим не можна виправдати, а коли  вона приходить з власної ініціативи – це найтрагічніше, що може бути в житті.

Щоб застерегти, попередити та дати певний шлях до виходу з стресу, коли людина готова на останній  крок у своєму житті, голова  ГО « Шлях до життя»  Анатолій Тримбач організував  акцію приуроче ... Читать дальше »

Просмотров: 1001 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2016 | Комментарии (0)

 Позаду літо, час відпочинку, час розслаблення… На порозі осінь з її  примхами. Опалювальний сезон. Що очікувати городянам напередодні зимового періоду? Чи в справному стані  комунальна сфера міста, що зобов’язана створювати  людям нормальні умови для проживання при складних нинішніх економічно-соціальних умовах  та наскільки це можливо?  Як  кажуть  літо – літом, а курчат по осені рахують. Цей вислів здебільшого вживається саме в контексті роботи органів місцевого самоврядування. І найбільше  це стосується житлово-комунального господарства – від роботи якого залежить добробут мешканців. З  якими  показниками підготовки  комунального господарства  до осінньо-зимового періоду м. Олександрія і велася розмова з заступником начальника  УЖКГ  В.В.Литовченком.   ... Читать дальше »

Просмотров: 1164 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2016 | Комментарии (0)

Після перемоги над  «Зіркою» ( 4:0),  «Олександрія»  11 вересня о 17. 00 ( матч транслює канал "Футбол - 1") проведе виїзний матч проти одеського «Чорноморця», який в останніх турах доводить своєю грою  сутність  відновлення потенціалу команди, що здатна бути серед  першої шістки сильніших команд  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. І  в останньому  протистоянні на виїзді проти луцької «Волині» одесити змогли здобути  перемогу, що говорить про молодий бійцівський характер гравців і волю до перемоги, що нам буде непросто грати в Одесі.

У серпні до одеситів приєднався Іса Шериф, нігерійський півзахисник, 1990 р.н, останній клуб - «Олімпік» (Донецьк).  

Тому зважаючи на молодечий запал одеситів, їх південний колорит і підтримку особли ... Читать дальше »

Просмотров: 953 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2016 | Комментарии (0)

Олександр Мусулега, кіборг-воїн, який захищав рубежі України  в донецькому аеропорту, отримавши тяжкі поранення, більше року проходить курс  інтенсивної реабілітації після чисельних  операцій, і сьогодні в бойовому строю. Двічі за даний час перебував з волонтерською місією у рідній йому 93-й бригаді…

- З 20 по 22 серпня разом з донькою перебували в зоні розмежування на Луганщині, де дислокується  93-а бригада.  Відвідали один із постів, щоб передати на всі  6 постів гуманітарну допомогу зібрану силами волонтерів  Олександрії та Кропивницька. Відвезли конче необхідний прилад для утримання ДШК ( важкого кулемета – триногу  та пристрій для безшумної стрільби в нічний час), а також  вкрай необхідні речі: миючі засоби,  постільну білизну, а також продукти харчування ( м`ясні консерви, каву ... Читать дальше »

Просмотров: 1119 | Добавил: wernega | Дата: 11.09.2016 | Комментарии (0)