Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
21:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 11 » Молодість таки переграла досвід
19:21
Молодість таки переграла досвід

Рівновага гри обох команд першого тайму була очевидна. Зрозуміло, що господарі – команда «Чорноморець»  старалася грати першим номером, але це їй не вдавалося, бо «Олександрія»  на дальніх підступах зустрічала суперника.  Тому гра здебільшого  проходила в центрі поля. Був момент,  -  і гол  у ворота одеситів, але з офсайду Старенького.  А так команди активно рухалися полем, була динаміка, награні комбінації в обох командах, але не було  справжнього захоплюючого  моменту голу. Кожна з команд поставила за мету обережно грати – не у відкритий футбол, а більше в академічний (довгі діагональні, флангові паси). Багато було верхової боротьби в центрі поля.  Дещо більше м’ячем володіли все ж гості, але це було номінально - більше для статистики. 

З першої хвилини другого тайму Чорній  по центру воріт пробивав з 20 метрів і м’яч пролітає в кількох сантиметрах від правої стійки воріт Боровика.  Це був чудовий момент. Як покаже час - це був один із найгостірших моментів, що міг увінчатися взяттям воріт одеситів.  Та вже на 54-й хв. швидка атака господарів – простріл і Калітвінцев пробиває мимо воріт. Та за кілька хвилин гравець "Чорноморця" домігся свого за рахунок нашого гравця. Гітченко  при  прострілі  замкнув м’яч у свої ворота –  автогол.  1:0  і «Олександрія» програє. суперник розіграв флангову добру комбінацію і  Калітвінцев зробив все, щоб наш захисник помилився. Це вже вдруге помилка досвідченого Гітченка. Але це гра – усі помиляються і досвідчені гравці також. Треба було відігруватися - не дивитися на  табло...

 На 61-й хв. В.Шаран робить  ударну подвійну  заміну:  Полярус змінив Чорнія, а Банаду – Мягков.  На 70-й хв. Яремчук змінює Старенького.  Наш тренер пішов  на ризик – треба було рятувати гру. О.Бабіч змінив лише Філімонова на Кабаєва та Коркішка на Барілка.  На жаль, наші заміни не були видні на полі. Ні Мягков, ні Полярус, ні Яремчук не продемонстрували тих якостей, коли треба виходити на поле і змінювати лік голам на свою користь. Але цього не відбулося. Нашій  команді не вистачало злагодженості в наступальних діях,  точного пасу, коли треба було бити по воротах. Не було таких моментів, коли м’яч  міг  би потривожити  серйозно ворота Боровика. Більше  він тривожив Новака. Щось не пішло  цього вечора в  грі олександрійців. Можливо, недооцінили свого суперника, коли молодість і завзяття одеситів принесло їм більше користі - перемогу, ніж досвід і креативність олександрійців, що цього вечора були відсутні в діях нашої команди. Мінімальна поразка у 7- му турі відкинула нашу команду на 6 – місце, пропустивши вперед «Чорноморець» (без результату останнього поєдинку між «Олімпік» - «Дніпро»).  

Прикро, боляче, але треба не опускати рук. Треба рухатися вперед, бо попереду ще 11 запеклих турів ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ, в яких вирішиться доля перших шести найсильніших команд. Кожен наступний  матч буде ламати прогнозованих фаворитів, кожна з команд приносить свої сюрпризи. 

А щодо одеситів, то ФК «Олександрія» попри цю поразку буде здатна взяти реванш за поразку в «Чорноморця» ще цього року, а саме 12 грудня на стадіоні КСК «Ніка».  

 

Просмотров: 1010 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]