Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:53
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 31

Дійшов свого завершення 2016-й рік, рік надій і сподівань, для кого – рік здобутків, а для більшості – рік невдач. Але український народ терплячий: терпить війну на Сході, захищає рубежі унітарної України, терпить від недостачі коштів, терпить від непосильного тягара тарифів та постійного підвищення цін на продукти харчування, розуміючи і вірячи, що таки настане день, коли життя покращиться. Олександрійці прожили цей рік своїм буденним життям, своїми сімейними турботами. Про те, що найбільш запам`яталося і які надії на 2017-й рік плекають можновладці, ми і вели розмову з жителями міста. Багато людей відмовилися спілкуватися в силу негативного ставлення до економічної політики держави, коли вона "закручує гайки", молоді немає роботи, процвітає бандитизм і розгул грабіжництва. Люди так і говорили: до тих пір, поки не буде порядку вгорі, нам нічого хорошого чекати. І все ж ми чекаємо змін, бо іншого шляху в нашої країни немає.

Віталій Іванков, ... Читать дальше »

Просмотров: 1208 | Добавил: wernega | Дата: 31.12.2016 | Комментарии (0)

 Напередодні Нового 2017 року Олександрійщина отримала кoмп'ютери з КНР (Китай), що надішли по гумaнітaрній прoгрaмі. А відбулося це завдяки  спільній  праці України і Китаю. 732 кoмп'ютери поповнять навчальні заклади області, що були поділені між 66 шкoлaми (пo 11-12 кoмп'ютерів).

Oлексaндрійський рaйoн oтримaв 11 кoмп'ютерів для Червoнoкaм'янське нaвчaльнo-вихoвнoгo кoмплексу. Oлексaндрійські міські школи поповнилися 33 кoмп'ютерaми, що направлені  до гімнaзії ім. Т.Г. Шевченкa та до шкіл №2 та №6.

Зі слів  нaчaльника упрaвління oсвіти Oлексaндрійськoї міськрaди В.Гoренкo:

- Кoмп'ютери oтримaли міські шкoли, де рoзглядaється мoжливість нaвчaння стaршoклaсників з Oлексaндрійськoгo рaйoну, що  передбачено в мемoрaндумі прo співпрaцю в сфері oсвіти, - відмітила очільник освітян Олександрії.

 

Просмотров: 970 | Добавил: wernega | Дата: 31.12.2016 | Комментарии (0)

Шановні жителі Кіровоградщини! Дорогі друзі!
2016-й рік завершується. Він був реформаторським, непростим та, водночас, сповненим позитивних зрушень, спрямованих на розбудову економіки, громадянського суспільства та держави в цілому.
Кіровоградщина досягла вагомих результатів: збудовані дороги і лікарні, закуплено нове дороговартісне обладнання для шкіл та закладів охорони здоров'я. Наші аграрії зібрали один із найбільших за роки незалежності України урожай, забезпечивши продовольчу безпеку регіону. Набирає обертів децентралізація – в області уже створені і діють перші об'єднані територіальні громади. Ми надали значну підтримку Збройним Силам України, дбаючи про захист і національну безпеку. Це наша спільна заслуга.
Вірю, що любов до рідного краю, прагнення зробити його заможним і процвітаючим будуть пріоритетом у наступному – ... Читать дальше »

Просмотров: 926 | Добавил: wernega | Дата: 31.12.2016 | Комментарии (0)

Уже стало доброю традицією, що ФК «Олександрія» напередодні новорічних свят і не тільки вітає ветеранів війни та праці, колишніх футболістів та палких прихильників улюбленої команди олександрійців. Підхопивши започатковану  М.Лавренком свого часу традицію вітати ветеранів, нинішній президент футбольного клубу «Олександрія» С.Кузьменко протягом 5 років продовжує добру справу.

Цього разу працівники прес-служби клубу відвідали ветеранів, щоб від імені керівництва клубу та групи компаній ТОВ «УкрАгроКом»  привітати  їх з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим, побажати міцного довголіття, родинного тепла, злагоди, добра і миру та вручити традиційні продуктові  набори.

Перебуваючи в гостинах у ветеранів, велася розмова про підсумки першої частини чемпіонату, ветерани цікавились як проходить відп ... Читать дальше »

Просмотров: 930 | Добавил: wernega | Дата: 31.12.2016 | Комментарии (0)