Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
03:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 31 » Вітання голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка з Новим роком та Різдвом Христовим
20:08
Вітання голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні жителі Кіровоградщини! Дорогі друзі!
2016-й рік завершується. Він був реформаторським, непростим та, водночас, сповненим позитивних зрушень, спрямованих на розбудову економіки, громадянського суспільства та держави в цілому.
Кіровоградщина досягла вагомих результатів: збудовані дороги і лікарні, закуплено нове дороговартісне обладнання для шкіл та закладів охорони здоров'я. Наші аграрії зібрали один із найбільших за роки незалежності України урожай, забезпечивши продовольчу безпеку регіону. Набирає обертів децентралізація – в області уже створені і діють перші об'єднані територіальні громади. Ми надали значну підтримку Збройним Силам України, дбаючи про захист і національну безпеку. Це наша спільна заслуга.
Вірю, що любов до рідного краю, прагнення зробити його заможним і процвітаючим будуть пріоритетом у наступному – 2017 році.
Нехай Вогняний півень у новому році додасть нам сил, наснаги і натхнення, здійснить наші мрії і задуми, принесе мир і злагоду в Україну!
З Новим роком та Різдвом Христовим!
 

З повагою
Голова обласної державної адміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО

 

Просмотров: 927 | Добавил: wernega | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]