Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
07:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 31 » ФК «Олександрія» привітав з новорічними святами ветеранів
17:29
ФК «Олександрія» привітав з новорічними святами ветеранів

Уже стало доброю традицією, що ФК «Олександрія» напередодні новорічних свят і не тільки вітає ветеранів війни та праці, колишніх футболістів та палких прихильників улюбленої команди олександрійців. Підхопивши започатковану  М.Лавренком свого часу традицію вітати ветеранів, нинішній президент футбольного клубу «Олександрія» С.Кузьменко протягом 5 років продовжує добру справу.

Цього разу працівники прес-служби клубу відвідали ветеранів, щоб від імені керівництва клубу та групи компаній ТОВ «УкрАгроКом»  привітати  їх з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим, побажати міцного довголіття, родинного тепла, злагоди, добра і миру та вручити традиційні продуктові  набори.

Перебуваючи в гостинах у ветеранів, велася розмова про підсумки першої частини чемпіонату, ветерани цікавились як проходить відпустка у гравців, які будуть зміни в команді, бажали  команді успіхів у новому році.

Зокрема, Михайло Платонович Горовецький (фото зверху) підкреслив, що є можливість зачепитися за «бронзу» та звернув увагу на те, щоб олександрійці більш активно – більшою кількістю на трибунах  підтримували команду під час домашніх поєдинків, бо футболісти того заслуговують своєю яскравою грою, перебуваючи в чільній п`ятірці лідерів чемпіонату0.

-Чим більше буде уболівальників на трибунах, тим старанніше гравці будуть віддаватися грі, бо за їх спинами знаходиться заповнений стадіон глядачами, - підсумував 90-літній ветеран олександрійського футболу 50-х років минулого століття.      . 

Ветеран війни, один із найбільш активних уболівальників, Федір Федорович Бережний подарував для майбутнього клубного музею футболу зібрані ним за багато років довідники з футболу з 50-ма автографами відомих футболістів ще часів СРСР та наголосив, що успіх команди став можливим завдяки щоденній праці тренерського складу, самих гравців, які відповідально ставляться до виконання  своїх професійних обов`язків, та побажав президенту клубу Сергію Анатолійовичу Кузьменку  наснаги, терпіння і домогтися поставлених ним цілей, бо все, на думку 90-річного учасника бойових дій в роки Другої світової війни, залежить, а то й у  найголовнішій мірі, від обраного стилю управління клубом президентом.  

І.Мельник

ФОТОРЯД

   

Просмотров: 931 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]