Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 10

Щоб заповнити двотижневу пазу в футбольному Чемпіонаті  ЛІГА-ПАРІ –МАТЧ, що пов’язана з матчами національної збірної України в відбіркових матчах чемпіонату світу – 2018 , «Олександрія» в Запоріжжі  провела контрольний поєдинок з «Зорею». Адже вже в суботу, 10 жовтня о 14.00 на КСК» «Ніка» відбудеться  матч 11-го туру Чемпіонату, де нашим  суперником буде «Сталь» з Кам`янського. Матч дуже  важливий у подальшому турнірному  становищі  нашої команди. У разі нашої перемоги над "Сталлю" та в разі поразки "Чорноморця", що буде приймати в себе вдома київське "Динамо", в  "Олександрії" є шанс зайняти четверту сходинку турнірної таблиці чемпіонату.   
У складі «Зорі» були відсутні ряд гравців, але  грав екс-фут ... Читать дальше »

Просмотров: 937 | Добавил: wernega | Дата: 10.10.2016 | Комментарии (0)

Скільки вже говорено, виказано, писано, переписано про ницість людей, якщо їх можна назвати людьми, правильніше буде - покидьки, хто займається невіглаством, варварством, коли йде на найсвятіше в житті -  на кладовище нищити пам`ять про померлих. Спочатку руйнували надгробники заради металу, а сьогодні  дійшли до більш цинічного – руйнують могили померлих заради тумб та облицювального тесаного каменю, щоб потім їх перепродати іншим на могили їх рідних. Це вже стало бізнесом. Днями на центральному кладовищі було вчинено акт вандалізму: кілька могил з чорного мармуру були понівечені заради тумб, що приносять злочинцям, нелюдям матеріальний зиск…

 До редакції зателефонував мешканець Олександрії, який повідомив, що відвідуючи могили рідних побачив страшну картину: вони були повалені, поряд кілька  розбиті. У той же час на кладовищі перебував праців ... Читать дальше »

Просмотров: 1127 | Добавил: wernega | Дата: 10.10.2016 | Комментарии (0)

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щотижневої апаратної наради запропонував оздобити автобусні зупинки області з використанням національних мотивів.

– Українці – нація творча, здатна зробити і свій будинок, і свій край красивим і затишним. Ми багато говоримо про ремонти доріг і узбіч, але в нас ще є й зупинки за межами міст і сіл, збудовані з цегли або бетонних конструкцій. Є пропозиція відремонтувати їх, а потім долучити творчу молодь, студентів, щоб вони зробили ці зупинки красивими і колоритними, – зазначив Сергій Кузьменко.

Очільник області доручив департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації визначити національні орнаменти та символіку, які можуть у подальшому слугувати ескізами для оздоблення зупинок, а також залучити творчих людей до реалізації цієї ідеї. Керівників територій Сергій Кузьменко заклика ... Читать дальше »

Просмотров: 862 | Добавил: wernega | Дата: 10.10.2016 | Комментарии (0)