Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
02:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Октябрь » 10 » Щоб не втрачати футбольну форму
13:25
Щоб не втрачати футбольну форму

Щоб заповнити двотижневу пазу в футбольному Чемпіонаті  ЛІГА-ПАРІ –МАТЧ, що пов’язана з матчами національної збірної України в відбіркових матчах чемпіонату світу – 2018 , «Олександрія» в Запоріжжі  провела контрольний поєдинок з «Зорею». Адже вже в суботу, 10 жовтня о 14.00 на КСК» «Ніка» відбудеться  матч 11-го туру Чемпіонату, де нашим  суперником буде «Сталь» з Кам`янського. Матч дуже  важливий у подальшому турнірному  становищі  нашої команди. У разі нашої перемоги над "Сталлю" та в разі поразки "Чорноморця", що буде приймати в себе вдома київське "Динамо", в  "Олександрії" є шанс зайняти четверту сходинку турнірної таблиці чемпіонату.   
У складі «Зорі» були відсутні ряд гравців, але  грав екс-футболіст «Зорі» Максим Білий, який протистояв нам з «Хайдуком» в лізі Європи.Можливо, що він залишиться в "Зорі".
Перша десятихвилинка була рівною по грі обох команд. Якби не зрізка м’яча у свої ворота нашим захисником Матвєєвим, то рахунок був би нульовий  до завершення першого тайму, коли гравці обох команд обмінялися кількома гострими моментами.

У другій половині першого тайму була зроблена гра. Спочатку на 27-й хв.  колишній гравець «Олександрії»  Сухоцький  віддав дуже гарну передачу на хід Бонавентуре, який зумів обіграти нашого голкіпера. Збільшивши рахунок до 2:0 на користь «Зорі».  Та вже за 5 хвилин  по тому той же Матвєєв реабілітував  себе, забивши  м’яч у ворота луганчан – «2:1.  Через мить вже Леонов міг святкувати взяття воріт Левченка, але голкіпер с суперника був на висоті. Третій м’яч не забарився – на 37-й хв. відзначився Гречішкін після виконання стандартного «пробив» Новака.

У другому таймі на поле вишли інші гравці і  гра носила більш спокійний характер, мало було моментів, боротьба за м’яч в основному велася на середині поля. Здається, що обидві команди більше відпрацьовували  свої тактичні цілі.   
«Зоря» - «Олександрія» - 3:1 (3:1).
Склади команд були такими:
«Зоря»( 1 тайм): Левченко, Форстер, Чечер, Сухоцький, Опанасенко, Чайковський, Гречішкін, Пауліньо, Ліпартія, Бонавентуре, Кулач.

«Зоря» (2 тайм): Чуваєв, Каменюка (к), Ярмаш, Чечер, Білий, Гречішкін, Безбородько, Сухоцький, Пауліньо, Любеновіч, Квасов.

«Олександрія»(1тайм): Новак, Басов, Жичіков, Огіря, Чеботаєв, Леонов, Грицук, Чорній, Козак, Куліш, Матвєєв.

«Олександрія» (2 тайм): Леванідов, Старенький, Микицей, Шендрік, Цуріков, Гітченко, Банада, Запорожан, Полярус, Яремчук, Пономар.

Голи: Матвєєв (автогол), 10; Бонавентуре, 27; Гречішкін, 37. – Матвєєв, 32.

 

Фоторяд

І.Мельник

Просмотров: 937 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]