Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
18:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 27

Про це навесні поточного  року, 27 квітня, наголосив губернатор Кіровоградщини  С.А.Кузьменко перебуваючи з робочою поїздкою в Олександрії. З вересня розпочалися підготовчі роботи по капітальному ремонту  об’їзної  дороги в  м. Олександрія з боку Знам`янки ( вул.Шевченка- Бессарабська (колишня Енгельса -Бєлінського (Котовського) загальною протяжністю 2, 3 км. З державної скарбниці субвенцією виділено 8 млн. грн., що покращить рух великої вантажності автотранспорту, що рухаються в напрямку Кременчука. Для нашого міста, мешканців  прилеглих вулиць це - довгоочікувана мрія, бо попередні Уряди мали лише наміри ремонтувати дороги, але то були лише наміри.  Десятиліттями ця ділянка дороги практично не ремонтувалася. Страждали автомобілі, люди від задухи вихлопних газів.  

Роз`яснити ситуацію погодився А.О.Коломійцев, ... Читать дальше »

Просмотров: 927 | Добавил: wernega | Дата: 27.09.2016 | Комментарии (0)

Минулої п’ятниці кіровоградська делегація в складі  4-х журналістів ( двоє з Кропивницького і 2 – з  Олександрії. І.Мельник та С.Гавриленко ) стали учасниками нового соціально-журналістського  проекту  «На зв’язку – Україна». Телеканал  Савіка Шустера  3S.TV оголосив нове віяння в журналістиці.  «Ми хочемо, щоб кожен регіон України був почутий на національному рівні.  Телеканал шукає спеціальних кореспондентів у кожній області України – 24 «народних кореспондента», - з такими  словами  звернувся до присутніх у студії  С.Шустер.

Проект передбачає висвітлення актуальних тем про життя в області, місті, районі, селищах, з яких дізнаємося про події, новини, про соціально гострі проблеми місцевого характеру, щоб про них дізналася вся країна. Савік чекає співпраці в ... Читать дальше »

Просмотров: 1138 | Добавил: wernega | Дата: 27.09.2016 | Комментарии (0)

Недільний матч 9-го туру ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  «Олександрія» - «Карпати» став  адреналіновим для олександрійської публіки, яка щиросердно вболіває за українську подібну до англійського «Лестер сіті» «Олександрію», що стала відкриттям у вітчизняному футболі. І нехай її матчі завжди носять збудливий, емоційний і під час пигулковий характер, від цього вболівання за команду не зменшується, а навпаки все більше притягує до себе аудиторію вболівальників. За «Олександрію» сьогодні говорить одна із найпопулярніших футбольних газет «Спорт Експрес в Україні» ( огляд матчів проти «Хайдука», інтерв’ю з А.Запорожаном, В.Грицуком, А.Чорнієм, - авт.). Завдячуючи спортивному журналісту цього видання Євгену Карельськомута автору цих рядків, які відкривають Києву ФК «Олександрію». 

... Читать дальше »

Просмотров: 1060 | Добавил: wernega | Дата: 27.09.2016 | Комментарии (0)