Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
16:03
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 27 » Об`їзна дорога в Олександрії буде
13:39
Об`їзна дорога в Олександрії буде

Про це навесні поточного  року, 27 квітня, наголосив губернатор Кіровоградщини  С.А.Кузьменко перебуваючи з робочою поїздкою в Олександрії. З вересня розпочалися підготовчі роботи по капітальному ремонту  об’їзної  дороги в  м. Олександрія з боку Знам`янки ( вул.Шевченка- Бессарабська (колишня Енгельса -Бєлінського (Котовського) загальною протяжністю 2, 3 км. З державної скарбниці субвенцією виділено 8 млн. грн., що покращить рух великої вантажності автотранспорту, що рухаються в напрямку Кременчука. Для нашого міста, мешканців  прилеглих вулиць це - довгоочікувана мрія, бо попередні Уряди мали лише наміри ремонтувати дороги, але то були лише наміри.  Десятиліттями ця ділянка дороги практично не ремонтувалася. Страждали автомобілі, люди від задухи вихлопних газів.  

Роз`яснити ситуацію погодився А.О.Коломійцев, заступник губернатора, який курирує Олександрію.

-  Державним бюджетом на 2016-й рік  на ремонт доріг Кіровоградщини було виділено 225 млн. грн., що  пропорційно було розподілені між районними  центрами та містами обласного підпорядкування. За зверненням до Уряду  народного депутата України від нашого округу А.І.Кузьменка було виділено цільовим призначенням  8 млн. грн. на капітальний ремонт об`їзної дороги в м.Олександрія ( вул. Шевченка - Бессарбська - Бєлінського).  Хочу додати, що за рахунок кредитних коштів ще 130 млн. грн буде додатково залучено на капітальні ремонти доріг Кіровоградщини. Про це сказав після  відвідин  прем`єр - міністром В.Гройсманом ділянки ремонту дороги в районі Пантаївки губернатор С.А.Кузьменко. Субвенція з державного бюджету передбачає реалізацію ремонту найбільш вразливих ділянок автомобільних доріг Кіровоградщини. Це стосується  в першу чергу капітального ремонту дільниці Кропивницький - Знам`янка  (завершення будівництва об`їзної дороги)  та дільниці Пантаївка -Олександрія з ремонтом об`їзної дороги в Олександрії.  Влада міста взяла дольову  участь у капітальному ремонті об`їзної дороги (245 тис. грн.) та в проектних роботах ( 65 тис. грн.), де вкладено побажання місцевого характеру.   Проект пройшов  стадію експертиз, визнано підрядника, переможця тендеру  - ТОВ "Дор-строй" ( м. Новоархангельськ, директор Д.В.Жабський). Капітальним відновленням асфальтного покриття передбачено відремонтувати всю протяжність доріг -  2, 3 км ( вул. Шевченка -0, 7 км, Бессарабська (Енгельса) – 1 км та Котовського (Бєлінського) – 0, 7 км. Вирівнювальний шар з пористого бетону  буде завтовшки до 8 см, а саме  асфальтне покриття буде залежно від пошкоджених ділянок дороги: від 5 до 10 см.

-Андрію Олександровичу, сьогодні частково зроблені підготовчі роботи по фрезуванню та вирівнюванню дорожнього полотна по вул. Шевченка, а нині роботи зупинені. З чим це пов`язано?   

-  Звісно, що  головним сьогодні є підготовка дорожнього полотна  до  його капітального ремонту на дільниці Пантаївка - Олександрія, де задіяні кращі дорбудівці області та вся наявна техніка. Проектом передбачено  розпорядника коштів - міську раду. Термін виконання  робіт по капітальному ремонту об`їзної дороги в Олександрії вересень - жовтень. Повірте, що після завершення ремонту дільниці дороги Пантаївка - Олександрія  всі наявні технічні сили будуть задіяні в Олександрії. У подальшому відновлена об`їзна дорога буде надійно слугувати всім, хто нею користується.     

І.Мельник

 

Просмотров: 927 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]