Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
14:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 27 » Адреналінова перемога
10:56
Адреналінова перемога

Недільний матч 9-го туру ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  «Олександрія» - «Карпати» став  адреналіновим для олександрійської публіки, яка щиросердно вболіває за українську подібну до англійського «Лестер сіті» «Олександрію», що стала відкриттям у вітчизняному футболі. І нехай її матчі завжди носять збудливий, емоційний і під час пигулковий характер, від цього вболівання за команду не зменшується, а навпаки все більше притягує до себе аудиторію вболівальників. За «Олександрію» сьогодні говорить одна із найпопулярніших футбольних газет «Спорт Експрес в Україні» ( огляд матчів проти «Хайдука», інтерв’ю з А.Запорожаном, В.Грицуком, А.Чорнієм, - авт.). Завдячуючи спортивному журналісту цього видання Євгену Карельськомута автору цих рядків, які відкривають Києву ФК «Олександрію». 

«Карпати» - команда, що сьогодні переживає не кращі для себе часи, але має  бійцівський характер, волю і бажання перемагати за будь-яких умов.  Останній матч довів, що львів`яни  вміють довести олександрійських уболівальників до адреналінового стану, коли першими забивають, коли ми відігруємося. Потім вони знову забивають і ми знову в ролі доганяючих –  знову відігруємося.  Такі  моменти у футболі називають  справжнім футболом, коли на полі інтрига. Коли йде битва за перемогу, коли включені всі засоби для цього. Коли гірчичники роздаються на ліво і на право, коли в кінці – кінців і вилучення відбулося.  Все це говорить про  нервозність, ту відповідальність  за результат цього поєдинку для обох команд. Для наших гостей – вирватися з «міну совки», для «Олександрії» - повернути собі  5- те місце в турнірній таблиці.  

Не будемо аналізувати хід матчу, а поговоримо більше про бажання гравців принести перемогу своїй команді.  Вони стали героями  цього поєдинку. Назвемо лише авторів голів, щоб було зрозумілим, хто приніс  перемогу своїм. Першими забили гості –  це зробив на 10-й хв. екс-гравець «Олександрії»  П.Ксьонз, а вже на 13-й хв. А.Запорожан з пенальті зрівняв рахунок. У роздягальню - на 45-й хв. тільки-но, вийшовши на заміну,  Чачуа знову виводить суперника вперед 1:2. 

По перерві В.Пономар на 71- йхв. зрівнює рахунок, а на 78-й хв. ставить переможну крапку в цій битві – 3:2 на користь  «Олександрії».  9 попереджень і вилучення з поля гравця гостей говорить, який був нестримний, емоційний стан футболістів.Героєм матчу став В.Пономар, від якого ми зачекались забитих м`ячів.  Виграє сильніший! Так тримати! 

 На прес – конференції  С.Зайцев виказав думку, що команда сьогодні переживає часи омолодження, що вона на шляху становлення, що бажання грати є, але відсутні перемоги, але тренер вірить, що вони прийдуть з часом.   

 В.Шаран, аналізуючи гру, відмітив, що більше всього порадувало, що програючи, хлопці  проявили неабиякий характер, силу волі до перемоги, що притаманна при вирішальних поєдинках, що і принесло перемогу господарям. Його вказівки грати спокійніше, без поспішок, без нервів, обдумано і виважено будувати атаки, принесли бажаний результат. З «Карпатами» важко грати всім командам  ПЛ. Це бойова команда, знає як грати, як відбирати очки, але цього разу сильнішими були олександрійці.

Попереду,1 жовтня, в 10- му турі матч  "Дніпро" - "Олександрія". Чекаємо перемоги!

І.Мельник        

Просмотров: 1060 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]