Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
14:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 20

20 вересня. УНН-Центр. Цьогоріч на ремонт доріг Кіровоградщини з бюджету було виділено 225 млн. грн. Про це під час зустрічі з журналістами на відрізку дороги Знам'янка-Олександрія повідомив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент УНН-Центр.  Глава Уряду цього дня відвідав відразу  Черкаську, Кіровоградську та Полтавські області з метою перевірки  капітального ремонту доріг.

 -Дивлячись в минулому році на Кіровоградську область - на ремонт доріг виділявся нуль. Сьогодні це вже 225 млн. грн. Це тільки початок. Фінансова децентралізація дала можливість кожному місту почати роботи із відновлення українських доріг,- повідомив Володимир Гройсман.

За словами Прем’єр-міністра України, всі закупівлі щодо ремонту доріг проходит ... Читать дальше »

Просмотров: 1167 | Добавил: wernega | Дата: 20.09.2016 | Комментарии (0)

Ще 2009 року  Олександрійський міськвиконком  розробив проект реконструкції  р. Березівка  (відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного  режиму та санітарного стан у в м. Олександрія). Але через відсутність коштів,  якими було передбачено не лише очищення русла р. Березівки, а й її  благоустрій з зонами відпочинку (з мармуровою набережною, освітленням, з човновими станціями...).  Звісно, що такі масштабні проекти реалізувати  в сучасних умовах практично неможливо...  Та  життя  вимагає елементарного: приведення річки до санітарного рівня, що є місцем антисанітарії  в центрі міста. Нині активно ведуться  роботи по очищенню русла Березівки.

-Які роботи будуть виконані, аби Березівка стала ще одним місцем відпочинку городян ми і запитали в  начальника міжрайонного управління  ... Читать дальше »

Просмотров: 1156 | Добавил: wernega | Дата: 20.09.2016 | Комментарии (0)

15 вересня до Олександрійського центру з надання безоплатної вторинної  юридичної допомоги прибули спеціалісти відомої громадської організації  «Крим SOS», що сповідує своїм основним принципом роботи – повернення півострова Крим до української держави. Одним із сьогоденних завдань громадських активістів організації є питання  консолідації українського суспільства через захист прав , свобод та інтересів внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та інших людей, котрі постраждали внаслідок збройного конфлікту на сході України та в Криму. 

 До круглого столу долучилися представники державних органів влади: заступник начальника Пенсійного фонду в м. Олександрія  Г.Зінюк,  начальник міськрайонного центру зайнятості  м. Олександрія  І.Мукієнко, начальник  Олександрійського районного управління  соціального захисту н ... Читать дальше »

Просмотров: 968 | Добавил: wernega | Дата: 20.09.2016 | Комментарии (0)

 8-й тур ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  був на диво неочікуваним для всіх команд чемпіонату.  Першим дивом став домашній програш «Сталі» від  «Олімпіка»  - з рахунком «2:3, «Чорноморець»  зумів втриматися на 5- му місці турнірної таблиці зігравши з «Карпатами»  по нулях. Наші земляки з Кропивницького вперше здобули перемогу в чемпіонаті над місцевим  «Дніпром» - 1:0. «Динамо»  здивувало своїх уболівальників, коли за  кілька хвилин до завершення поєдинку  луганська «Зоря»  «вирвала» на останніх «жилах»   перемогу в Києві.   «Ворскла»  у впертій боротьбі не змогла відібрати очки в лідера,  віддавши три очка лідеру – «Шахтарю», пропустивши єдиний м’яч у свої во ... Читать дальше »

Просмотров: 872 | Добавил: wernega | Дата: 20.09.2016 | Комментарии (0)