Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
12:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 20 » Надії, сподівання і тривоги
10:22
Надії, сподівання і тривоги

 8-й тур ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  був на диво неочікуваним для всіх команд чемпіонату.  Першим дивом став домашній програш «Сталі» від  «Олімпіка»  - з рахунком «2:3, «Чорноморець»  зумів втриматися на 5- му місці турнірної таблиці зігравши з «Карпатами»  по нулях. Наші земляки з Кропивницького вперше здобули перемогу в чемпіонаті над місцевим  «Дніпром» - 1:0. «Динамо»  здивувало своїх уболівальників, коли за  кілька хвилин до завершення поєдинку  луганська «Зоря»  «вирвала» на останніх «жилах»   перемогу в Києві.   «Ворскла»  у впертій боротьбі не змогла відібрати очки в лідера,  віддавши три очка лідеру – «Шахтарю», пропустивши єдиний м’яч у свої ворота. 

Ситуація така:  між лідером і аутсайдером  велика відстань, але  відстань за 5 сходинку турнірної таблиці, що дає право участі в Євролізі, мають усі  команди, нижче в таблиці  за «Шахтарем», «Зорею»  та «Динамо» ( на сьогоднішній день). Боротьба буде точитися  в кожному турі.

 Приємно дивує «Олімпік», «Чорноморець», які сьогодні в п’ятірці лідерів. Дещо збавила темпи «Ворскла»  та «Олександрія». Наша  команда граючи з «Волинню» повинна  була вигравати, але по ходу матчу більшість вболівальників, що прискіпливо переглядали цей поєдинок,  цього не відчула. І лише після того, як  волиняни зуміли першими відкрити рахунок у матчі, коли Петров  на 28-й хв. був кращим у гострому моменті, олександрійці  дещо активізували свої дії.  Заміна Гітченка ще в першому таймі на Басова, у другому  Огірі  - на  Пономаря, та коли  Леонова змінив Полярус,  стала тим моментом, коли саме наш земляк став «джокером» – зумів забити м`яч -  здобути виїзне очко і цим самим дещо відновити настрій головного тренера В.Шарана, який 18 вересня святкував своє 45- річчя.  Були гольові  моменти, тільки в Грицука та Яремчука  їх було по 2.  Старенький  міг відзначитися, але не було голу, не було відмінної амбітності,  великого духу до перемоги, коли ноги  самі несуть до воріт, не  відчувалося тої напруженої  гостроти, що притаманна городянам,  не було  того іскрометного переможного вогнику в очах наших гравців. Завдяки майстерності здобуто  залікове очко. Мирова нічия з «Волинню» стала для лучан 100.   

Наступний матч 25 вересня ( базовий день) наша команда проведе вдома з «Карпатами». Матч розпочнеться о 19. 30.  Бажаємо команді перемоги.

І.Мельник     

Просмотров: 872 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]