Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 15

15 лютого 2016 року минає 27 років від того дня коли останній воїн  СРСР залишив територію ДРА. Серед тих, хто відстоював право афганського народу жити по- новому були і 26 земляків-олександрійців, які віддали в цій борні своє життя.  Сьогодні з 19 батьків, що оплакують своїх дітей, залишилось лише 5...

В урочистостях вшанування  воїнів-інтернаціоналістів взяли участь мер С.К.Цапюк, секретар міськради О.Богоявленська, перший заступник голови РДА Ю.Л.Коваль, батьки загиблих, заступник військкомату Ю.Бурлака.

Виступаючи перед присутніми мер відмітив героїчну роль воїнів-інтернаціоналістів у відстоюванні  права  афганського народу на нове життя.  Вдячні олександрійці не забудуть їх подвиг, який і сьогодні вони проявляють, захищаючи нашу країну на Сході.

Голова міської організації воїнів-інтернаціоналістів «Солдати  Афгану&raqu ... Читать дальше »

Просмотров: 1068 | Добавил: wernega | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)

За розпорядженням голови Кіровоградської обласної ради О.Чорноіваненка  «Про розподіл посадових повноважень керівництва» для кожного району області було визначено куратора, повідомив сайт облради.

На Олександрійщину призначено куратором (нашого земляка) першого заступника голови Кіровоградської обласної ради Юрія Олександровича Гугленка. У телефонній розмові вдалося вияснити чим конкретно буде займатися перший заступник голови облради у відведеній території Кіровоградщини.   

-Юрію Олександровичу, нова ініціатива обласної ради є кроком до зближення з місцевими радами, чи контроль, коли ради отримали віднині більше прав?  
- Згідно розпорядження голови облради мені дісталось виконувати поставлене завдання влади в сприянні  розвитку  органів місцевого самоврядування, що пов`язане ... Читать дальше »

Просмотров: 1146 | Добавил: wernega | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)

13 лютого в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди 27-х роковин закінчення  виводу радянських військ з ДРА.  З Олександрійщини за роки афганської війни горнило пройшло понад 100 молодих юнаків та офіцерів. Чотирьох і сьогодні рідня оплакує А.Ковтуна, А.Рощика, В.Вибрика та А.Кононова)…

 У президії почесні гості: перший заступник голови РДА Ю.Л.Коваль,  його заступник Б.А.Куруп, керуючий справами РДА О.В.Лисенко, голова обласної організації спілки ветеранів  воїнів- інтернаціоналістів  В.Остащук, голова  ГО «Олександрійська районна спілка ветеранів в Афганістані( воїнів-інтернаціоналістів)» В.М.Кондрескул. 

  Перший заступник голови РДА Ю.Л.Коваль, звертаючись до воїнів ... Читать дальше »

Просмотров: 1267 | Добавил: wernega | Дата: 15.02.2016 | Комментарии (0)