Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
23:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 15 » Герої ніколи не вмирають
21:56
Герої ніколи не вмирають

15 лютого 2016 року минає 27 років від того дня коли останній воїн  СРСР залишив територію ДРА. Серед тих, хто відстоював право афганського народу жити по- новому були і 26 земляків-олександрійців, які віддали в цій борні своє життя.  Сьогодні з 19 батьків, що оплакують своїх дітей, залишилось лише 5...

В урочистостях вшанування  воїнів-інтернаціоналістів взяли участь мер С.К.Цапюк, секретар міськради О.Богоявленська, перший заступник голови РДА Ю.Л.Коваль, батьки загиблих, заступник військкомату Ю.Бурлака.

Виступаючи перед присутніми мер відмітив героїчну роль воїнів-інтернаціоналістів у відстоюванні  права  афганського народу на нове життя.  Вдячні олександрійці не забудуть їх подвиг, який і сьогодні вони проявляють, захищаючи нашу країну на Сході.

Голова міської організації воїнів-інтернаціоналістів «Солдати  Афгану» Є.Звєрєвщеков вкотре наголосив про героїзм інтернаціоналістів у відстоюванні  демократичних завоювань афганського народу. 

- Сьогодні хтось дуже бажає вбити клин  між  колишніми  воїнами-інтернаціоналістами та  учасниками АТО, які разом відстоюють нашу свободу і суверенність на Донбасі. Та сплав досвіду і молодості, любов і патріотизм до рідної країни - це запорука того, що нас не здолати ворогу.   

 Прозвучав салют, хвилина мовчання, покладання квітів до меморіалу, на якому навічно викарбувані прізвища загиблих 26 героїв-олександрійців, закликає бути разом, не ділити на вчорашніх і сьогоднішніх героїв. 735 олександрійців пройшли ад афганської війни. Болять рани, хтось вже відійшов у потайбіччя. Та і зараз десятки їх відстоюють мирне життя на Донбасі.

І.Мельник                                               

Просмотров: 1068 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]