Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 10


ФК "Олександрія": 1-й тайм: Леванідов, Шендрік, Путраш, Басов, Микицей, Запорожан, к/к, Мягков, Козак, Грицук, Таргамадзе, Пономар.

2-й тайм: Леванідов (Рудик,78), Чеботаєв, Чорній, Леонов, Імереков, Шендрік (Єлсуков, 73), Путраш (Гуськов, 73), Банада,Старенький, Есеола, Куліш.

 Гол: А.Кучера, 36.

Свій перший спаринг на другому навчально - тренувальному  в Туреччині ФК "Олександрія" провів  із словацьким клубом "Ружомберок" (місто- курот Ружемберок, біля 30 тис. населення, перша ліга, 8-е місце, серед 12 команд).

 Перший тайм матчу вийшов доволі блідим. Моменти біля обох воріт  можна порахувати на пальцях однієї руки.Вся боротьба проходила в центрі поля. У суперника також не виходило в п ... Читать дальше »

Просмотров: 1171 | Добавил: wernega | Дата: 10.02.2016 | Комментарии (0)

 Сьогодні відбулася неординарна подія. Громада м-ну «Перемога», зокрема члени ГО «Нова хвиля»,  повідомили керівника ГО «Шлях до життя» А.Тримбача, який опікується проблемами наркозалежних, про фізичні міри впливу на антигромадську поведінку наркозалежних.

Справа в тому, що  70 наркозалежних сьогодні знаходяться на державній програмі «Зменшення шкоди». Щоденно вони приїздять на «Перемогу», щоб отримати в наркодиспансері  метадон (один зі легких наркотичних препаратів). Але після отримання  дози спокою не мають жителі мікрорайону. На зупинках вони ведуть себе аморально, грублять, засмічують своїми шприцами територію навколишніх будинків.

Терпець людей дійшов до крайньої межі. Ініціативна група готова вже була фізично розправитися з ганебною поведінкою тих, хто приносить перш за все горе со ... Читать дальше »

Просмотров: 1061 | Добавил: wernega | Дата: 10.02.2016 | Комментарии (0)

Таку надію і сподівання має міська влада стосовно капітального ремонту приміщення Центральної міської поліклініки.

- Щоб люди мали комфортні умови перебування в поліклініці, коли створені всі умови для більш ефективного обслуговування хворих і виконується програма по соціальному розвитку міста. Сьогодні ремонтується 7- й поверх поліклініки, де буде додатково  розміщено кілька кабінетів для молодих спеціалістів – інтернів; буде облаштовано сучасний збільшений конференц-зал, в якому будуть проводитися  семінари, лекції та прямі інтернет трансляції з іншими лікувальними закладами країни, - наголосив мер С.К.Цапюк. - Не дивлячись на складні фінансові труднощі в Україні, ми не зменшуємо взяті на себе зобов`язання по ремонтах об`єктів охорони здоров`я  та по збереженню пільг для вагітних, дітей та малозахищених верств населення при наданні невідкладної медичної доп ... Читать дальше »

Просмотров: 998 | Добавил: wernega | Дата: 10.02.2016 | Комментарии (0)