Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 10 » Ремонт поліклініки буде завершено в 2016 році
15:03
Ремонт поліклініки буде завершено в 2016 році

Таку надію і сподівання має міська влада стосовно капітального ремонту приміщення Центральної міської поліклініки.

- Щоб люди мали комфортні умови перебування в поліклініці, коли створені всі умови для більш ефективного обслуговування хворих і виконується програма по соціальному розвитку міста. Сьогодні ремонтується 7- й поверх поліклініки, де буде додатково  розміщено кілька кабінетів для молодих спеціалістів – інтернів; буде облаштовано сучасний збільшений конференц-зал, в якому будуть проводитися  семінари, лекції та прямі інтернет трансляції з іншими лікувальними закладами країни, - наголосив мер С.К.Цапюк. - Не дивлячись на складні фінансові труднощі в Україні, ми не зменшуємо взяті на себе зобов`язання по ремонтах об`єктів охорони здоров`я  та по збереженню пільг для вагітних, дітей та малозахищених верств населення при наданні невідкладної медичної допомоги.  
- Даремно було купувати  «Ниву» - вона не ефективно буде надавати медичну допомогу через її малу вмісткість?   
- Навпаки, цьогорічна зима довела, що саме «Нивою» можна було довезти хворого з засніжених вулиць міста, що кожного дня цей автомобіль доставляв до тяжкохворих на онко медсестру для виконання уколу. Лікарі повинні  професійно зростати, коли сьогодні через соціальні мережі можна порадитися, взяти консультацію у спеціаліста при встановленні діагнозу. Тому були придбані ноутбуки. Ми рухаємо в Європу, а це якраз той шлях, коли надання медичної допомоги, встановлення діагнозу дасть можливість більш ефективно боротися з хворобами людей.

 Залишається відремонтувати 6 і 7 поверхи (перші 5 поверхів відремонтовані за попередні роки).  У черзі - капітальний ремонт терапевтичного відділення лікарні, облаштування автостоянки та території біля поліклініки.

Виконує роботи добре знаний спеціаліст в будівельній галузі ФОП  О.Плотніков. 

І.Мельник           

Просмотров: 998 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]