Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
00:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 10 » ФК "Олександрія" - МФК "Ружомберок" - 0:1 (0:1)
23:25
ФК "Олександрія" - МФК "Ружомберок" - 0:1 (0:1)


ФК "Олександрія": 1-й тайм: Леванідов, Шендрік, Путраш, Басов, Микицей, Запорожан, к/к, Мягков, Козак, Грицук, Таргамадзе, Пономар.

2-й тайм: Леванідов (Рудик,78), Чеботаєв, Чорній, Леонов, Імереков, Шендрік (Єлсуков, 73), Путраш (Гуськов, 73), Банада,Старенький, Есеола, Куліш.

 Гол: А.Кучера, 36.

Свій перший спаринг на другому навчально - тренувальному  в Туреччині ФК "Олександрія" провів  із словацьким клубом "Ружомберок" (місто- курот Ружемберок, біля 30 тис. населення, перша ліга, 8-е місце, серед 12 команд).

 Перший тайм матчу вийшов доволі блідим. Моменти біля обох воріт  можна порахувати на пальцях однієї руки.Вся боротьба проходила в центрі поля. У суперника також не виходило в плані атак. Але, на 35-й хв.олександрійці після помилки в центрі поля дали нагоду словакам створити гострий момент. Спочатку з правого флангу відбувся удар, який парирував В.Леванідов, але голкіпера ніхто не підстрахував, і на добиванні нападник "Ружомберока" відправив  м'яч у сітку воріт.  В олександрійців  шанси забити мали Д.Таргамадзе, С.Микицей, але їхнім ударам бракувало влучності. Ще один момент був у В.Пономара. Віталій не зміг випередити голкіпера, коли виходив з ними віч-на-віч.

Наступні 45 хв. поєдинку не порівняти з першою. Вже на 46-й хв. С.Куліш мав зрівнювати рахунок, але краще зіграв на реакції голкіпер суперників. Далі А.Чорній виконував небезпечний штрафний удар, але не влучив у рамку воріт.  У середині тайму "Олександрія" влаштувала справжню навалу на ворота "Ружомберока". Впродовж 10 хв. наші земляки тричі повинні були забивати. Але м'яч, немов зачарований, не залітав у ворота: то поруч стійки пролетить, то голкіпер відіб'є, то захисники з лінії виб'ють. Словаки граючи від оборони, прагнули створити моменти за рахунок контратак, але все для них завершувалось на підступах карного майданчика - наші гравці швидко перехоплювали шкіряного.

 Як олександрійці не намагались зрівняти  рахунок - все марно. Мінімальна поразка "Олександрії".

 Наступний матч ФК "Олександрія" проведе 13-го лютого проти словацького клубу "ДАК 1904" (м.Дунайська-Стреда, біля 24 тис. чол. населення, перша ліга, 5-е місце, серед 12 команд). Початок о 17:30.

Прес-служба ФК "Олександрія"

Просмотров: 1172 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]