Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
10:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 08

 З 7- го лютого «Олександрія» перебуває в Туреччині на другому підготовчому етапі до весняної частини ЛІГА -ПАРІ-МАТЧ. Сьогодні гравці вийшли на перше тренування. За  2 тижні заплановано провести 5 контрольних поєдинки:

10 лютого  - "Ружомберок" (Словакія, місто- курот Ружемберок, біля 30 тис. населення,    перша ліга, 8-е місце, серед 12 команд)

13 лютого  - "Дунайська- Стреда" (Словакія, м.Дунайська- Стреда, біля 24 тис. чол. населення,   перша ліга, 5-е місце, серед 12 команд)

16 лютого  - "Атирау" (Казахстан, основна сітка чемпіонату, серед 12 команд, посідає 4-е місце, цим матчем  казахи завершать свою підготовку в Туреччині).

18 лютого - "Судува" (Литва, перший дивізіон, 10 команд, займає 4- те місце, м. Маріямполе, біля 50 тис. чол. мешканців).

... Читать дальше »

Просмотров: 2041 | Добавил: wernega | Дата: 08.02.2016 | Комментарии (0)

  У зв’язку з  введенням превентивних запобіжних заходів у боротьбі з епідемією грипу та ГРВІ в м. Олександрія 2 тижні (всього три-перший тиждень діти не навчалися, бо складні були погодні умови, - авт.) діяв карантин - призупинено навчально-виховний процес у загальноосвітніх закладах.

Свій коментар стосовно того яким чином учні загальноосвітніх закладів міста будуть наздоганяти відставання в навчально-вихованих програмах, надала  начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради В.А.Горенко:

- З сьогоднішнього дня (8-го лютого) всі 7472  учні усіх загальноосвітніх шкіл міста повернулися до шкільних парт. Спочатку тиждень, з 19-го січня, в зв’язку з великими морозами та снігопадом на тиждень було призупинено навчальний процес. А з 25-го січня по 5-го лютого в місті введено карантин – заборона навчання че ... Читать дальше »

Просмотров: 947 | Добавил: wernega | Дата: 08.02.2016 | Комментарии (0)

Як вийти зі складної конфліктної ситуації, коли люди не можуть знайти порозуміння при продажу-купівлі. Як вийти з небажаної ситуації, коли одна сторона  вважає  себе скривдженою, а інша – обманутою, щоб у кінцевому результаті обидві сторони залишились задоволені . Про це  і говориться в даній публікації Л.Марковської, начальника відділу торгівлі управління  економіки міськради. Такі приклади взаємостосунків,  як ніколи важливі в непростий час нашого буденного життя.     

Про етикет діалогу продавця і покупця

На днях до відділу торгівлі управління економіки міської ради завітав молодий чоловік і ніяково почав свою розповідь про те, що в новорічні дні, відвідуючи свою хвору матір, на її прохання, зайшов до розміщ ... Читать дальше »

Просмотров: 1180 | Добавил: wernega | Дата: 08.02.2016 | Комментарии (0)

 Сергій Михайлович Кульга – олександрійський волонтер, який одним із перших відгукнувся на виклики нової епохи української держави, 63-річний пенсіонер. Понад 10 років, у радянські часи, віддав праці на Півночі, добував вугілля, золото.  На пенсію пішов з «Костянтинівського» розрізу на посаді майстра дільниці. Зараз з дружною родиною, в якій виховано 3-х дорослих дітей: 35-річний Син Михайло – проживає в Данії, син Ілля – 1985 р.н. працює в Івано-Франківську, допомагає датському фермеру освоюватись на українській землі та донька Руслана – 1987 р.н., проживає в Москві. Має трьох онуків. Дружина Олена Миколаївна працювала  вихователем  у дитсадку, а нині з Сергієм Михайловичем перша помічниця і радник у волонтерській благодійницькій діяльності.  

Побачив їх з дружиною, коли вони відправляли на Луганщину скати, ... Читать дальше »

Просмотров: 1200 | Добавил: wernega | Дата: 08.02.2016 | Комментарии (0)