Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 8 » Як учні будуть надолужувати навчально-виховну програму
14:37
Як учні будуть надолужувати навчально-виховну програму

  У зв’язку з  введенням превентивних запобіжних заходів у боротьбі з епідемією грипу та ГРВІ в м. Олександрія 2 тижні (всього три-перший тиждень діти не навчалися, бо складні були погодні умови, - авт.) діяв карантин - призупинено навчально-виховний процес у загальноосвітніх закладах.

Свій коментар стосовно того яким чином учні загальноосвітніх закладів міста будуть наздоганяти відставання в навчально-вихованих програмах, надала  начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради В.А.Горенко:

- З сьогоднішнього дня (8-го лютого) всі 7472  учні усіх загальноосвітніх шкіл міста повернулися до шкільних парт. Спочатку тиждень, з 19-го січня, в зв’язку з великими морозами та снігопадом на тиждень було призупинено навчальний процес. А з 25-го січня по 5-го лютого в місті введено карантин – заборона навчання через епідемію вірусних інфекцій (грипу). Дошкільні навчально-виховні заклади працювали і працюють згідно виховного процесу,- наголосила очільник освітян Олександрії.   
- Яким чином учні будуть наздоганяти відставання в навчальних програмах?
 - Карантинні заходи призупинені. Освітяни вкладаються, їм вистачить часу, щоб до 29 травня вирівняти відставання в навчальному процесі. Для цього будуть задіяні  суботи (через суботу) та будуть проводитися навчання під час весняних канікул.  Змін у програмі навчально-виховного процесу не передбачено.Головне, щоб епідемії грипу більше не було.

     І.Мельник    

Просмотров: 947 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]