Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
11:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 30

 Справді, не вдалося футбольному клубу «Олександрія» сьогодні принести радість  від перемоги над «Чорноморцем». Ну не «йшов» м’яч вперто в сітку воріт суперника. Скільки було моментів, скільки боротьби, бажання забити! За всю гру біля 5- 6 моментів мали матеріалізуватися в голи – не вийшло, не дотиснули, не доцілили, не змогли «вдавити» м’яч у ворота одеситів.  Переграли, перебігали  гостей на всі сто відсотків як позиційно, як територіально,  які комбінаційно. Щастя – фортуна була на боці «Чорноморця». Як могло бути, що м’яч від стійки залишив поле, не закотившись у ворота… І ще кілька гольові  моменти не вдалося реалізувати.

А з іншого боку – у першому таймі  кілька гравців «провалили» свою гру – не змогли показати свої кращі  ф ... Читать дальше »

Просмотров: 1994 | Добавил: wernega | Дата: 30.08.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні зранку за сприяння та організації  міськрайонної організації партії «Солідарність»  в Олександрії до Дня міста та з нагоди Дня шахтаря відбувся велопробіг центральним проспектом Олександрії. Близько сотні  учасників змагань  взяли участь у цьому спортивному святі. Умови змагань мали за мету зібрати всіх, хто полюбляє  їзду на велосипеді. Будь-хто, маючи велосипед і вміючи крутити педалі, мав змогу прийняти  участь у перегонах.

Голова РДА, голова районної організації  партії «Солідарність»  А.О.Коломійцев, наголосив:

- Сьогоднішні змагання приурочені Дню народження Олександрії та до Дня шахтаря. Біля сотні олександрійців, а також представники з району, зібралися тут, щоб показати своє вміння  їзди ан велосипеді. Колективно,з друзями, родинно, усі хто мав ... Читать дальше »

Просмотров: 1300 | Добавил: wernega | Дата: 30.08.2015 | Комментарии (0)

  29 серпня  військовослужбовціокремої гвардійської авіаційної бази Національної гвардії України  відзначили День  авіації. З нагоди свята зранку  відбулися звітно-виборні збори ветеранів-авіаторів місцевого гарнізону. Голова ветеранської організації Володимир Ганжа в присутності понад 60 членів організації з 129 її членів, доповів про проведену роботу протягом 2006-2015 років, наголосивши, що всі роки члени організації приймали активну участь  у відстоюванні інтересів колишніх військовослужбовців. За ці роки організація понесла  великі втрати  з 419 її членів померли 272 ветерани, частина змінила місце проживання. Працюючи за статутом рада ветеранів  активно відстоювала права пенсіонерів на їх санаторно курортний відпочинок, по виплатах та пільгах, приймала  участь у суспільному житті частини.  

Одноголосно було переобрано головою на н ... Читать дальше »

Просмотров: 1133 | Добавил: wernega | Дата: 30.08.2015 | Комментарии (0)