Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
00:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 30 » Велопробіг солідарності
20:44
Велопробіг солідарності

Сьогодні зранку за сприяння та організації  міськрайонної організації партії «Солідарність»  в Олександрії до Дня міста та з нагоди Дня шахтаря відбувся велопробіг центральним проспектом Олександрії. Близько сотні  учасників змагань  взяли участь у цьому спортивному святі. Умови змагань мали за мету зібрати всіх, хто полюбляє  їзду на велосипеді. Будь-хто, маючи велосипед і вміючи крутити педалі, мав змогу прийняти  участь у перегонах.

Голова РДА, голова районної організації  партії «Солідарність»  А.О.Коломійцев, наголосив:

- Сьогоднішні змагання приурочені Дню народження Олександрії та до Дня шахтаря. Біля сотні олександрійців, а також представники з району, зібралися тут, щоб показати своє вміння  їзди ан велосипеді. Колективно,з друзями, родинно, усі хто мав бажання показати себе прибули на старт. Це свято для всіх, хто любить спорт та здоровий спосіб життя. І дорослі, і самі найменші змагалися. Я радий від того, що люди небайдужі до нашого сьогодення. Учасники: від  майстрів спорту з велоспорту Юрія і Яна Пастушенків до найменшого учасника якому не більше  5 років - Артем Бут. Це змагання добра і радості, миру і злагоди, порозуміння  і доброї волі до єднання, що якщо є бажання, то можна робити гарні справи. 

 Старт і виїжджають на проспект учасники змагань. Організовано безпеку руху завдячуючи працівникам ДАІ та байкерам. І помчалися  через центральну частину міста до площі Кірова, щоб, повернувшись, фінішувати на центральні площі. Безперечно, що першими на фініші були майстри спорту батько і син Пастушенки, а вже за ними вервечкою на фінішну пряму попрямували  інші учасники велопробігу.

 Усі доїхали без пригоді травм. Церемонія нагородження  відбулася відразу. Перші п’ять переможців змагань у різноманітних номінаціях отримали з рук А.О.Коломійцева (до речі, він також з 6-ти річним  сином взяв участь у змаганнях, авт.), сувеніри та дипломи:  «Самий найдосвідченіший велосипедист» - Микола  Бахтала, "Самий найменший велосипедист"- Артем Бут, Ігор  Міняєв - "Велосипед в стилі ретро", Віталій Турбаївський – «Самий креативний велосипед", Валерій Бут -  "Осторожный велосипедист", Данило Яворський - "За волю до  перемоги»,  Анастасія Жосан - "Красивий велосипед".    

 А далі  розважальні ігрово-музикальні танці, співаночки радували всіх, хто цього дня взяв участь у велопробігу. Кожен з учасників змагань отримав магніт з виглядом колишнього театру. Свято вдалося. 

М.Бахтала, учасник змагань, вже по завершенні велопробігу, підкреслив, що подібні змагання та інші  масові аходи повинні стати традиційними, незалежно  від пори року і виборів, бо вони дають заряд бодрості та енергії, вони виховують юне покоління до хороших поступків у житті. Це те, чого сьогодні не вистачає нам усім.

І.Мельник

Просмотров: 1300 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]