Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
05:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 30 » Нічия рівносильна поразці
22:32
Нічия рівносильна поразці

 Справді, не вдалося футбольному клубу «Олександрія» сьогодні принести радість  від перемоги над «Чорноморцем». Ну не «йшов» м’яч вперто в сітку воріт суперника. Скільки було моментів, скільки боротьби, бажання забити! За всю гру біля 5- 6 моментів мали матеріалізуватися в голи – не вийшло, не дотиснули, не доцілили, не змогли «вдавити» м’яч у ворота одеситів.  Переграли, перебігали  гостей на всі сто відсотків як позиційно, як територіально,  які комбінаційно. Щастя – фортуна була на боці «Чорноморця». Як могло бути, що м’яч від стійки залишив поле, не закотившись у ворота… І ще кілька гольові  моменти не вдалося реалізувати.

А з іншого боку – у першому таймі  кілька гравців «провалили» свою гру – не змогли показати свої кращі  футбольні якості. Безумовно, що в другому таймі головний тренер команди В.Шаран зробив заміни, котрі підсилили  та урізноманітнили  гру. Були включені додаткові швидкості,  багато було боротьби. Було велике бажання перемогти. Слід зазначити впевнену  гру молодого голкіпера одеситів Безрука. 19-ти ручному кіперу вдалося зривати всі навісні атаки, він вміло діяв на виходах. Старалися і Грицук, і Запорожан, і Пономар. Дещо мляво виглядали  на полі Чорній і Полярус.  Звісно, що і це зіграло, що ми задовольнились лише одним очком. Хтось сказав серед уболівальників , що нічия рівносиль на поразці. Спробуйте здобути очко в команди, яка бореться за місце в елітному дивізіоні. «Чорноморець» сьогодні вирішував саме цю проблему – здобути бодай очко. Олександрійці  х вийшли на поле тільки за перемогою. Не вдалося, щось десь не зрослося, не змогли на класі виграти.

У другому таймі на поле вийшов Д.Таргамадзе. Відразу  11-1 номер заявив про себе  фінтами, дриблінгом, обводками на одній нозі і цілеспрямованими  пасами  на ворота суперника.  Уболівальники з великою радістю зустріли на полі Давіда. І нехай цього вечора йому не вдалося  вцілити в ворота – він  старався, він був націлений  на ворота.  Нічого, відновить  фізичний стан і все буде добре. Головне, що в хлопця було нестримне бажання порадувати олександрійців  забитим м`ячем.   

Прес – конференція

О.Бабич, старший тренер «Чорноморця»:

- Грали на результат, а зіграли на нуль.  Віддали простір, не розібралися в обороні. Радий, що хлопці витримали. Фортуна могла бути і на нашому боці вже в кінці гри.  Було не багато футболу, було більше боротьби. Щодо «Олександрії» - зіграна команда, що грає протягом  кількох років одним складом.  Ми повністю програли підбори. У нас молода  команда, треба награвати склад і майстерність.

- Які враження  від футбольної інфраструктури?   

-  Я приємно здивований. Клуб розвивається, інфраструктура. Я пройшовся там, де проходило моє становлення в «Полігратфехніці». Згадав квартиру, «Фуршет», «Олімп». Все змінилося в кращу  сторону. Я залишив  в Олександрії частинку свого серця, бо вона дала мені путівку в великий футбол. Вітаю з Днем  міста та Днем Шахтаря.

Інший був В.Шаран- головний тренер ФК «Олександрія»:

-  Вітаю всіх олександрійців з Днем Олександрії та Днем шахтаря. Хотілося сьогодні зробити свято всім: уболівальникам, президенту та керівництву клубу.  Мали моменти, але не використали  їх стовідсотково. Деякі гравці випали з гри.  Чеботаєв отримав травму. Мягков після травми  вийшов- зіграв добре.  Грали спокійно, бо вірили і були впевнені, що виграємо. В «Чорноморця» жодного моменту не було.  Козак з поламаною рукою,  Імереков і  Голенков за сімейним станом відсутні.  Не всі  зіграли так як треба. Хлопці  пригнічені: таке відчуття неначе  програли…

 Ми залишаємося на 11-му місці турнірної таблиці. Попереду дуже відповідальні матчі з "Динамо", "Ворсклою" і "Дніпром". Та ми віримо і надіємось, що наші перемоги  попереду, що все буде гаразд - "Олександрія" не підведе сподівання олександрійської публіки. Краще нічия, ніж програш. 

І.Мельник  

Просмотров: 1994 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]