Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
08:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 20

 20 серпня  губернатор Кіровоградщини С. А.Кузьменко ознайомився в Олександрії з роботою міської влади в напрямку  заощадження природного газу.  На 9 годину ранку очільник області разом з міським головою С.К.Цапюком прибули до так званого в народі «квадрату» по пр. Леніна, № 98, щоб оглянути  та підсумувати  виконану роботу по встановленні модульної міні-котельні, яка буде значно економити газ. Ретельно оглянувши котельню та вислухавши  міського  голову, який розповів, що дана котельня є 7-ою по рахунку з 25 –ти запланованих програмою  по переходу забезпечення мешканців даного мікрорайону теплом з заощадженням використання  газу.

- Ми  плануємо, і на це є великі напрацювання, що через кілька років Олександрія  повн ... Читать дальше »

Просмотров: 1365 | Добавил: wernega | Дата: 20.08.2015 | Комментарии (0)

Кому немає чого робити – він находить собі тему, щоб її мусувати, «роздмухувати» те, чого виїденого яйця не варте. Здається, що хтось починає «набирати» таким чином політичні бали перед місцевими виборами. Чи не зарано? І на чому «заробляють» -  на святому, використовуючи живих проти мертвих. Кісткою в горлі деяким мешканцям вул. Курчатова, домоволодіння  яких щільно наблизились до кладовища, стало улаштування його парканом. Для одних людей: це не комфортність, що приводить до нервового збудження, відчуття трагічності і пригніченості – і це факт, доведений наукою (з етичної точки зору не розумію, як можна звикнути до того, до чого неможливо психологічно і морально звикнути,- авт.). Кладовище, надгробні пам’ятники гнітять людину, хоче вона цього чи ні, якщо ще й жити поряд, через дорогу за кілька десятків метрів від місця захоронення ... Читать дальше »

Просмотров: 1585 | Добавил: wernega | Дата: 20.08.2015 | Комментарии (0)

Прийшов час зарахувань колишніх випускників загальноосвітніх навчальних закладів  м. Олександрія. У самостійне життя, ще в червні вирушили майже 500 випускників. Олександрію недаремно в області називають лідером серед тих, хто майже 100% вступає до вищих навчальних закладів країни і не тільки. Моїми співрозмовниками є директор  НВК  «ЗНЗ I-III  ступенів №9- спеціалізована школа»   Т.А.Малишева. З якими успіхами завершився навчально-виховний  рік  для випускників  2015 року,  ми і ведемо розмову.
- Тетяно Анатоліївно, користуючись нагодою, хотілося б почути про успіхи в навчально-виховному році, що минув.

-У  нашому закладі  навчається 684 учні,  64 педагоги та 20 – технічний персонал.  Цього року заклад випускниками закладу стали учні 61 учень 9-х класів та 26 випускників ... Читать дальше »

Просмотров: 1144 | Добавил: wernega | Дата: 20.08.2015 | Комментарии (0)