Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
00:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 14

У розпалі ремонтні роботи в навчальних закладах міста. За якийсь неповний місяць і учні  прийдуть до оновлених класів, де їх буде чекати комфорт і затишок. Напружені і відповідальні дні для міської влади, для керівників навчальних закладів, щоб у відведені терміни виконати все заплановане. Для міського голови С.К.Цапюка пріоритетною бюджетною галуззю є освіта – майбутнє завтра Олександрії, якій  завтра працювати, будувати, керувати містом.  Цифри найбільш яскраво свідчать про відношення влади до освітянської  галузі. Якщо за попередні  4 роки  в цілому  було виділено коштів на капітальні видатки в сумі  4 млн., грн., то тільки в 2015-му році  буде освоєно 4 млн. 132,7 тис. грн. Сьогодні капітальні ремонти ведуться:  в Олександрійському  державному колегіумі - заміна вікон, в ОНВК «ЗНЗ – I-II  сту ... Читать дальше »

Просмотров: 1310 | Добавил: wernega | Дата: 14.08.2015 | Комментарии (0)

Виховання починається в утробі матері.  "Ще там, - як казав покійний Кузьма («Скрябін»),- десь там,  глибоко в серці повинно бути зашито все краще:  і чемність, і вихованість, і культура, і патріотизм".  Характер людини, її поведінка закладаються до 5-ти річного віку. Встигли батьки, коли ще дитя спить  впоперек ліжка, привити вихованість, культуру поведінки, доброту, ввічливість і повагу, - все буде добре в подальшому, не встигли – не займались вихованням – чекай  в майбутньому біди.

Олександрія – місто нашого з вами життя. За останні роки, нев ... Читать дальше »

Просмотров: 1368 | Добавил: wernega | Дата: 14.08.2015 | Комментарии (0)

  Що може бути найважливішим для кожного з нас? Звісно, що наше життя і здоров`я. На черговому засіданні виконкому, що відбувся 13 серпня, до громадськості міста через ЗМІ звернулася головний санітарний лікар міжрайонного управління Головного управління  Держсанепідслужби в Кіровоградській області  Любов Пономаренко:

- Я хочу застерегти мешканців Олександрії  від купання в р. Інгулець, що обміліла після того, як криворізькі підприємства кілька днів тому припинили прокачку води Інгульцем в напрямку Кривого Рогу. Спекотне літо, вода дуже прогрілася, що привело до збільшення збудників різних інфекційних хвороб. Були закриті всі міські пляжі. Сьогодні нависла інша загроза – лептоспіроз. Тяжке захворювання розповсюджувачем якого є водяні щурі, що розплодилися цього року. Від попадання води на слизову оболонку носа, рота чи подряпин на тілі, відразу цей ... Читать дальше »

Просмотров: 1213 | Добавил: wernega | Дата: 14.08.2015 | Комментарии (0)