Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 08

8 серпня в четвертому турі Ліга-Парі-матч наші земляки приймали дніпродзержинську «Сталь». Підтримати улюблену команду прийшли на КСК "Ніка" 4000 олександрійців. Їх не зупинила відносна спека +27С.

Гол. арбітр: М.Балакін (Київська область).

ФК «Олександрія - "Сталь" (Дніпродзержинськ) -  0:1

Гол: Банада, 22( автогол).

ФК «Олександрія: Новак, Басов, Банада, Шендрік, Чеботаєв, Грицук (Леонов, 61), Голенков (Старенький,  65), Запорожан (Коломоєць, 78), Чорній, Пономар, Сухоцький.

"Сталь": Бандура, Дебелко (Гоменюк, 55), Карасюк, Путраш, Васін (Котляр, 90+1), Пшеничних, Кулач (Кучеров, 85), Воронін, Каленчук, Кравченко, Адамюк.

Попередження: ... Читать дальше »

Просмотров: 1428 | Добавил: wernega | Дата: 08.08.2015 | Комментарии (0)

 Вчений, для мене особисто, це – людина, котра досягла значних успіхів у відповідній галузі науки, що грунтується  на глибоких вивченнях, дослідженнях, співставляннях, порівняннях та висновках, що дають новизну відкриття, пізнання великого, цікавого і потрібного суспільству.

Мій співрозмовник кандидат філологічних наук, олександрійка В.М.Чернецька, яка пройшла шлях від педучилища, університету,  і до - аспірантури, та кілька років тому вдало захистила дисертацію на звання кандидата філологічних наук. Тема дисертації «В.Винниченко: літературознавчий та психоавтобіографічний дискурс» (дослідження). Вікторія Миколаївна  обрала глибоке дослідження творчості «Щоденників» В.Винниченка, які він писав протягом майже всього свого літературного життя  (1911-1951 рр.), що надзвичайно є актуальними, потрібними нашому сьог ... Читать дальше »

Просмотров: 1169 | Добавил: wernega | Дата: 08.08.2015 | Комментарии (0)

Віднині, з 7-го серпня, Олександрійський  МВ  УМВС  України в Кіровоградській області  перейшов на  посилене патрулювання  міста в нічний час. Це пов`язано, насамперед, з криміногенною ситуацією, що склалася в місті, коли  найбільша кількість злочинів приходиться саме на літні місяці. Таке рішення  було прийнято не за вказівкою зверху, це ініціатива керівництва обласної міліції, що погоджена з міським відділом.

З цього приводу  до Олександрійського міськвідділу  прибув заступник начальника УГБ  УМВС  в Кіровоградській області, підполковник  О.Дьоміч.  Куратор  управління  громадської безпеки  проконтролював хід проведення розводу патрульно-постової служби  посиленої кількості.  Так, відтепер, на чергування по  захисту  безпеки громадян Олександрії - охороняти їх спокій будуть не   ... Читать дальше »

Просмотров: 1312 | Добавил: wernega | Дата: 08.08.2015 | Комментарии (0)