Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 8 » Неперевершений цинізм судді
23:58
Неперевершений цинізм судді

8 серпня в четвертому турі Ліга-Парі-матч наші земляки приймали дніпродзержинську «Сталь». Підтримати улюблену команду прийшли на КСК "Ніка" 4000 олександрійців. Їх не зупинила відносна спека +27С.

Гол. арбітр: М.Балакін (Київська область).

ФК «Олександрія - "Сталь" (Дніпродзержинськ) -  0:1

Гол: Банада, 22( автогол).

ФК «Олександрія: Новак, Басов, Банада, Шендрік, Чеботаєв, Грицук (Леонов, 61), Голенков (Старенький,  65), Запорожан (Коломоєць, 78), Чорній, Пономар, Сухоцький.

"Сталь": Бандура, Дебелко (Гоменюк, 55), Карасюк, Путраш, Васін (Котляр, 90+1), Пшеничних, Кулач (Кучеров, 85), Воронін, Каленчук, Кравченко, Адамюк.

Попередження: Чорній, 27, Шендрік, 78, - Кравченко, 37, Путраш, 74, Воронін, 7.

Давати оцінку огляду такого матчу треба починати з тої ганебної ролі судді в полі Балакіна, котрий «зробив» все можливе, щоб сьогодні гості отримали перемогу. Боковий суддя на прізвище Халамендик справді судив відповідно прізвищу. То флажок з руки в руку довго не міг передати, то м`яч виходить за межі поля після удару суперника, а він вказує, що м’яч  вийшов від нашого гравця, то весь час чекав на свисток арбітра в полі, хоча мав право відмашки після порушень правил суперником.  Видно було, що "головним диригентом" на полі був арбітр. Такого відкритого  цинізму по відношенню до наших гравців давно не було. Поряд зі мною  на трибуні знаходився В.Абутков, який після того, як Чорнія було збито в штрафній, і він же отримав гірчичник, сказав, що якби це була гра між  «Динамо»  і «Шахтарем», то це було б останнє судійство цього судді в ПЛ.  Виходить, що і сьогодні нічого не змінилось, бо це помітили навіть люди, котрі  не дуже розуміються на правилах гри в футбол, що суддя явно був на боці суперника - грав за них 12- м  гравцем.  Думаю, що КДК ретельно перегляне роботу судді в полі М.Балакіна і дасть належну оцінку  його діям.

А щодо гри, то бажання і націленість «Олександрії» на перемогу була відчутна  протягом  всього поєдинку, хіба що  гості могли деякий час пресингувати та здійснити кілька гострих контратак.  Після удару Дебелка  на 4- хв., олександрійці швидко оговтались і вже на 10-й хв. Чорній  пробив, але для Бандури це був легкий  удар. А на 12-й хв. Запорожан виконав стандарт і тільки після другого удару голкіпер гостей зафіксував у руках м’яч.  На 22-й хв. фартовий момент використали наші гості, коли флангову атаку замкнув ударом голови Кравченко. М`яч від його голови вдарився в голову Банади, а далі вже  від стійки залітає у наші ворота.

На 26-й хв. капітан олександрійців Запорожан знову наважується  пробити з дальної відстані, і знову Бандура демонструє свою майстерність, не дозволивши м`ячу  влетіти в сітку воріт. На 28-й хв. потужний удар у виконанні  нашого захисника Сухоцького примушує  кіпера  суперника  вибити м’яч на кутовий.

На 30-й  хвилині стрімка атака господарів завершується  взяттям воріт суперника, але Балакін вбачив, що Шендрік, начебто, був поза грою. Явно, що цього не було.        

Через  4 хвилини Сухоцький  міг зрівняти рахунок, коли Бандура випустив  м`яч, котрий котився  у ворота, але спритнішим все ж виявися голкіпер гостей – зміг врятувати  ворота від вірного голу - з лінії воріт забрав м`яч. Був зрив атаки гостями на полі суперника, але суддя  обмежився гірчичником. Хоча треба було  вилучати з поля Кравченка.

Друга половина поєдинку розпочалася знову з атак олександрійців, а далі пішли заміни: Грицука змінив Леонов (61), Голенкова – Старенький (65), Запорожана – Коломоєць (78). Була старанність, були намагання  відігратись, але фортуна цього вечора явно більше була на стороні гостей, яким вдалося утримати мінімальну перевагу, котра і принесла перемогу «Сталі».

Прес-конференція

В.Мазяр, гол.тр. «Сталі»:

- Грали проти хорошої команди, яку знаємо ще по першій лізі. Нам повезло, бо до забитого м’яча перевага  була на боці господарів, бо вже наступні 15 хвилин матчу віддали ініціативу «Олександрії».  У другому таймі не було гострих моментів. Бажаю, щоб такі команди як «Олександрія» і «Сталь» постійно прогресували від матчу до матчу.

В.Шаран, гол. тр. «Олександрії»:

-  Знав, що після об`єднання "Сталі" на нас чекає важкий поєдинок, тому налаштовував тільки на перемогу.   Не розумію чому провалили перші 20 хв. гри. А далі треба було реалізовувати моменти.  Переглянемо суддійство. Нервували, заміни не дали того ефекту, який був у Харкові. Була самовіддача, було бажання забити, але стандарти у нас не виходять. Майстерності не вистачає. Нічого страшного не відбулося. Готуємось  у звичному режимі до матчу з «Олімпіком», котрий відбудеться 15 серпня в  Києві о 17.00. Головне, щоб не було спеки.

Цей поєдинок ще довго будуть розбирати фахівці з футболу. Їх думки стосовно роботи  судді в полі будуть здебільшого на боці «Олександрії», якій не «повезло» з суддею. Явно, що той більше симпатизував супернику разом зі своїми помічниками. Там вище все пишеться і фіксується. Він  дасть свою оцінку і розсудить. Богу все видно.      

І.Мельник                              

Просмотров: 1429 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]