Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
12:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 8 » Посилена охорона спокою олександрійців
09:04
Посилена охорона спокою олександрійців

Віднині, з 7-го серпня, Олександрійський  МВ  УМВС  України в Кіровоградській області  перейшов на  посилене патрулювання  міста в нічний час. Це пов`язано, насамперед, з криміногенною ситуацією, що склалася в місті, коли  найбільша кількість злочинів приходиться саме на літні місяці. Таке рішення  було прийнято не за вказівкою зверху, це ініціатива керівництва обласної міліції, що погоджена з міським відділом.

З цього приводу  до Олександрійського міськвідділу  прибув заступник начальника УГБ  УМВС  в Кіровоградській області, підполковник  О.Дьоміч.  Куратор  управління  громадської безпеки  проконтролював хід проведення розводу патрульно-постової служби  посиленої кількості.  Так, відтепер, на чергування по  захисту  безпеки громадян Олександрії - охороняти їх спокій будуть не  4 патрулі  по 2  чоловіки, а  8 патрулів (відповідно 16 чол.),  5 офіцерських  патрулів по 2 чол.( до цього часу був 1 офіцерський патруль, - авт.), котрі за рахунок особистого часу з 17. 00 до 22.00 будуть патрулювати найбільш  масові місця збору людей (сюди входять і футбольні матчі, і святкові заходи, - авт.).  Додатково будуть патрулювати місто 14 чоловік (до цього часу виходило  4-5 чол., - авт.)  з громадського формування  «Славутич»  на чолі зі старшим зміни - представником ППС та наряд автоінспекторів. Це дасть змогу закрити - розширити маршрути чергування по місту, поставити протидію злочинам. Патрулювати Олександрію будуть з 17. 00 до однієї години ночі. На думку багатьох мешканців міста, спілкуючись з людьми, вони за те. щоб місто патрулювали не з 17. 00 у весяно-літній період, а з 20. 00 до 4 годин ранку, коли "криміноген виходить в місто". І такі обіцянки з боку правоохоронців звучали напередодні.      

Статистика  річ невдячна саме для правоохоронних органів, коли зачитується  список злочинів скоєних  на день заступання на патрулювання. Заступник  з громадської безпеки Кіровоградщини  О.Дьоміч наголосив, що основне завдання патрульного  – захист мешканців  міста від злочинних посягань, протидія злочинним діям, що несуть матеріальні збитки та затримання злочинців, що перебувають у розшуку.

І.Мельник

Просмотров: 1313 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]