Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
14:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 20

Прийди до пам’ятного знаку жертвам голодомору  22 листопада на 16.00, запали свічку і згадай своїх рідних, близьких, всіх тих, хто в 1932-1933 роках від рук кровавого Сталіна загинув голодною смертю. Мільйони українців не вижили в ті роки, хоча  врожай був, та енкаведісти в шкіряних  куртках вигребли все під чисту, залишивши українців на голодну смерть.

Зі  спогадів  моєї покійної матусі  Надії Дмитрівни (померла на 90-му році життя, у квітні 2014 року):

 - Мені було 9 років, була в батьків четвертою дитиною. Старші були 3 брати, а  від мене ще меншинькими були дві сестрички Галинка і Олечка. Ось вони і померли в голодомор – маленькі, погодки були. Ми вижили завдячуючи тому, що батько був завідуючий ... Читать дальше »

Просмотров: 421 | Добавил: wernega | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

"Новини Кіровоградщини" повідомили: "Колишній голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександр Петік відправився в зону АТО у складі штурмового батальйону «Айдар». Про це він розповів Новинам Кіровоградщини у спілкуванні через Facebook.  У зону АТО Петік виїхав сьогодні.
«"Айдар"- це штурмовий батальйон. Забезпечення і настрій дозволяють ефективно здійснювати обов'язок з захисту України»,- написав також Олександр Петік.
Він служить помічником командира батальйону з правової роботи.
Нагадаємо, 8 вересня нинішнього року Олександр Петік написав заяву про звільнення і повідомив, що хоче йти в армію.

Це єдиний губернатор з колишніх "видвиженців" (яких сьогодні Президент України П.Порошенко терміново змінює, - авт.) Турчинова, який дотримав  свого сл ... Читать дальше »

Просмотров: 397 | Добавил: wernega | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Н.Заболотнікова добре відома у творчих колах піснярів Олексндрії людина. Вона незмінний керівник "Нових імен". Ось і цього разу вона скликає всіх, хто пройшов її курс навчання, хто став співаком, хто  любить і цінує пісню на мега- концерт. У новому творчому проекті "У зорянім колі", що відбудеться 4 грудня 2014 року о 18. 00 в ПК "Світлопольський",  Наталія  Заболотнікова запрошує відому співачку  В.Левчук (солістку ансамблю "Мелодія",  Р. Мирного, Ю.Коваленка, С.Онопу, Н.Паніну,  В.Корнієнка (композитора і співака), В.Кулик, С.Жорняк, подружжя Володимира та Тетяну Попандапуло та інших виконавців і кращі аматорські колективи Олександрії.      

Відбудеться мега-концерт за підтримки  групи компаній  ТОВ  "УкрАгроКом".

Спецкор. ... Читать дальше »

Просмотров: 379 | Добавил: wernega | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні рідні, близькі, друзі та побратими  по Афганській війні провели в останню путь гвардії  полковника у відставці Івана Гуменюка. Доля  відрахувала йому прожити на цьому світі 52 роки (26 грудня 1962 р.н.). У розквіті сил, здоровий тілом, душею і серцем чоловік  помер  передчасно – зупинка серця.

Жив поряд з лікарнею. Швидка допомога їхала 35 хвилин…

 Попрощатися  з Іваном Володимировичем  прийшли  всі, хто його знав, з ким він працював, з ким мав дружні та тісні товариські стосунки. Були  побратими-афганці з Петрового, Знам`янки, Олександрівки, Онуфріївки та Кіровограда.  Усі знали  І.В.Гуменюка, як порядну, чуйну людину, професіонала  по ремонту та наладці офісної техніки. Він мав золоті руки майстра.    ... Читать дальше »

Просмотров: 432 | Добавил: wernega | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)

Юрій Кузнєцов написав заяву про вступ в Національну спілку журналістів України. Знаю Юру (Домкрата) дуже давно. Свого часу 12 років тому  він починав свою пробу в журналістиці саме з газети «Александрийские  ведомости», яку  редагував. Відрадно, що перші  ази журналістики він отримав в газеті, не спішився, поїхав до Києва пробувати себе  на сайтах…  І пішло все в нього…   Настирний по характеру, і в той же час спокійний по натурі, класний спортсмен,  патріот Олександрії, безмежно кохає рідне місто, його людей, завжди готовий прийти на допомогу.

- Усі своїм землякам, друзям, які не займаються комерцією, готовий допомогти в облаштуванні нових сайтів, веб-сторінок, блогів, - говорить Юрій.

Такий він. Юра відомий в місті  як Д ... Читать дальше »

Просмотров: 446 | Добавил: wernega | Дата: 20.11.2014 | Комментарии (0)