Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
13:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 20 » На одного афганця стало менше
16:50
На одного афганця стало менше

Сьогодні рідні, близькі, друзі та побратими  по Афганській війні провели в останню путь гвардії  полковника у відставці Івана Гуменюка. Доля  відрахувала йому прожити на цьому світі 52 роки (26 грудня 1962 р.н.). У розквіті сил, здоровий тілом, душею і серцем чоловік  помер  передчасно – зупинка серця.

Жив поряд з лікарнею. Швидка допомога їхала 35 хвилин…

 Попрощатися  з Іваном Володимировичем  прийшли  всі, хто його знав, з ким він працював, з ким мав дружні та тісні товариські стосунки. Були  побратими-афганці з Петрового, Знам`янки, Олександрівки, Онуфріївки та Кіровограда.  Усі знали  І.В.Гуменюка, як порядну, чуйну людину, професіонала  по ремонту та наладці офісної техніки. Він мав золоті руки майстра.     

Як сказав голова ГО «Солдати в  Афгані»  Є.Зверєвщіков, що сьогодні від нас їдуть наші побратими - кращі з кращих, на кого можна було покластися в будь-яку хвилину дня і ночі.

 – Він був активним членом нашої організації.Нагороджений медаллю за "Бойові заслуги" та афганським орденом... Поспішав з розробкою обласного сайту афганців. Встиг, - каже голова обласної організації воїнів-інтернаціоналістів Г.Остащук. - Жаль, що молоді хлопці йдуть.

 Пам'ять про Івана Гуменюка залишиться  в пам`яті всіх  людей з якими  йому довелося спілкуватися по життю. 

І.Мельник              

Просмотров: 432 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]