Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
12:23
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 20 » Поповнення в рядах журналістів
10:04
Поповнення в рядах журналістів

Юрій Кузнєцов написав заяву про вступ в Національну спілку журналістів України. Знаю Юру (Домкрата) дуже давно. Свого часу 12 років тому  він починав свою пробу в журналістиці саме з газети «Александрийские  ведомости», яку  редагував. Відрадно, що перші  ази журналістики він отримав в газеті, не спішився, поїхав до Києва пробувати себе  на сайтах…  І пішло все в нього…   Настирний по характеру, і в той же час спокійний по натурі, класний спортсмен,  патріот Олександрії, безмежно кохає рідне місто, його людей, завжди готовий прийти на допомогу.

- Усі своїм землякам, друзям, які не займаються комерцією, готовий допомогти в облаштуванні нових сайтів, веб-сторінок, блогів, - говорить Юрій.

Такий він. Юра відомий в місті  як Домкрат (зріст, статура, каратист)  автор кількох сайтів: « Все про спорт в Олександрії», «Домкрат».  До журналістики, як  бачимо, Юрко йшов роками. Сьогодні Юрку 41 рік.   Для цього вивчив досконало комп’ютер, його можливості,  вивчив фототехніку… Одним словом готовий до роботи. Він вміє відзняти такий кадр, який цінується. Вміє коротко відписати в саму точку.  У відносинах з людьми він чесний, толерантний,  вміє вислухати думку, прислухатись до  порад, у нього немає хитрощей, підлості - він людяний. Все в нього вийде. Він мобільний: сьогодні в Олександрії – завтра в Києві. Ми обов’язково побачимо його цікаві фотознімки  та статті з «гарячих» точок столиці.

 Він став  40-им  членом Олександрійської територіальної  НСЖУ. Вітаємо  і зичимо нашому співбрату по перу  терпіння, удачі, хороших людей  по життю, добра і  все вийде.

Для довідки:  наша організація є третьою в області. Кіровоградська міська налічує – 51- го журналіста, обласне телебачення – 45.       

І.Мельник       

Просмотров: 446 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]